Konfirmation hos Avezu - Få håret du drømmer om

Konfirmation hos Avezu hair extensions

Konfirmationerne er lige rundt om hjørnerne og hos avezu er vi som altid klar med en række inspiration til den store dag. 

Med Avezu's store udvag af forskønnende ting er det kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan gøre for at fremhæve din naturlige skønhed.

Ønsker du langt og fyldigt hår på ingen tid?

så er Avezu's Volumen clips on one piece lige noget for dig.
Med vores clips in hair extensions kan du på ingen tid gå fra kort og tyndt hår til stort, langt og fyldigt.
Vi har et utal af farvekombinationer som gør det muligt for os at matche næsten alle hårfarver med vores hairextensions.

Hår extensions hos Avezu

Hos Avezu sælger vi udelukkende 100% ægte remy human hair extensions som du som udgangspunkt kan gøre alt det samme med, som du kan gøre med dit eget hår.
Det kan vaskes, krølles, og styles, præcist som dit eget hår.  Husk altid at finde Avezu's egen hårpleje guide for at sikre holdbarheden af dine hairextensions så optimalt som muligt-
Du kan bruge dit extensions hår clip ins i meget lang tid, sålænge du følger vores plejeanvisning.

Du kender måske at man ser sig blind på en masse smukke opsætninger men ens eget naturlige hår er sjældent nok til at man kan lave disse opsætninger fuldt ud. Med hairextensions i dit eget hår kan du få alle de flotte frisurer og opsætninger som du drømmer om, kun fantasien sætter grænser for hvad du kan med dit nye lange tykke hår.

Et helt hår på kun én clips in bane !

Vores Avezu's volume clips on hair extensions er hele 128gram hår fordelt på kun én bane.
Dette gør det let  og enkelt for dig at påsætte dine nye hairextensions men også meget mere behageligt at gå med dem i da den ene bane ikke fylder nær så meget som de samme gram hår fordelt på langt flere baner som elmindelige clips on extensions har.
Med volume clips on kan du også sagtens sætte dit hår op i stramme opsætninger uden det kan ses, netop fordi du kan kontrollere håret meget bedre når det kun er på én bane.

Hos Avezu har vi mange realitystjerner og bloggere som er vilde med vores Volume clips on hair piece, netop fordi det er så let og enkelt, og giver en fantastisk hollywood-fylde med det samme.

Den høje hårkvalitet hos Avezu

Takket være vores gode kvalitet af hairextensions får vores hår et flot fald allerede efter første vask.
Vil du have ekstra meget fald, så kan du flette håret når det er tørt, enten i én stor fletning eller i flere små og lade det ligge sådan indtil det skal bruges igen. På den måde skåner du også håret optimalt, så det ikke bliver uglet eller slides unødvendig.
Du kan også sagtens krølle håret med krøllejern, krøllerne vil holde indtil du vasker håret igen. Vi anbefaler at du bruger ghd's ghd curve range som er 4 forskellige krøllejern alt efter hvilket krøl du kunne tænke dig. Du kan altså få en masse forskellige slags krøller alt efter om det er hollywood waves, klassiske krøller, beah waves eller mere rå krøller du er ude efter.

Avezu' specielt udviklede hårplejeserie til extensions

Husk at hairextensions har brug for den rigtige pleje for at håret kan holde sig smukt, blødt og glansfuldt.
Vil du opnå op til 2 måneders garanti på dine nye hairextesions, og være sikre på at du plejer dem bedst muligt, så anbefaler vi at du bruger vores speciel udviklede Avezu hair extensions hårplejeserie. Vores hårpleje består af shampoo, balsam, hårkur og serum. Avezu hårplejeserien går ind og plejer i dybden og gør håret blødt og smidigt, med en masse glans og shine. 

 

 

af Pernille Avezu - 26/09/2016 10.35.01

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: