Kvalitetskontrol på højeste niveau hos Avezu - Luksus extensions hår til gode priser

Hos Avezu arbejder vi altid på at forbedre os. Vores forbedringer sker på alle punkter, blandt andet både på kundeservice, produktudvalg, webshopen, vores rådgivning og vores kvalitet.

Sidstnævnte går vi i høj grad op i at forbedre og at holde os opdateret på, da markedet hele tiden byder på nye kvaliteter.
Hos Avezu har vi allerede en lang række af forskellige kvalitetskontroller men for at forbedre os yderligere begynder vi fra slut august 2016 med en række helt nye tiltag som betyder at vores kvalitet vil blive endnu bedre.


Hvad betyder dette for dig som kunde ?
Vores nye tiltag betyder at vi minimere risikoen for eventuelle fejl i håret - selvom vi allerede har en lav fejlprocent bliver denne nedsat yderligere, og vores mulighed for at sjældne fejl kan opdages allerede på fabrikken, øges betragteligt. 
Priserne forbliver naturligvis stadig de samme - som forresten lige pt er nedsat helt indtil 31 August.


Avezu er din sikkerhed få extension hår i høj kvalitet !

Der er mange forskellige kvaliteter på markedet. Der er blandt andet Discount kvaliteter, håret i en discount kvalitet er typisk et mix imellem indisk og kinesisk hår og er altid i singledrawn kvalitet. 


100% ægte remy hair extensions

Selvom der står 100% human hair extensions skal du passe på, for når producenter skriver at deres hår er 100% ægte må der faktisk blandes en vis del syntetisk hår i disse hair extensions, selvom de må bruge betegnelsen 100% ægte human hair.

Derfor er det vigtigt at finde en leverandør som ikke benytter sig at det billige fyldstof som er syntetisk hår i hår extensions.
Køber du hår extensions hos Avezu, er det din sikkerhed for at der ikke er blandet syntetisk hår, eller fiber hår i dine hår extensions. Vi har et meget tæt samarbejde med vores leverandør og vi kan derfor love at vi udelukkende forhandler 100% ægte human hair extensions - uden tilsat fiberhår.


Det kan være svært at forstå alt det med forskellige kvalitetes grades + osv, for hvad betyder det egentlig ??

Vi har forsøgt at lave en lille nem forklaring til dig her: 


Grade betyder egentlig "bare" et helt system af grader af hair extensions. 
Grade A er ægte hår imens kvaliteter der er betegnet med B, er et mix af syntetisk hår. 

Extensions hår der har betegnelsen  A til AAA dækker over et hår som er kemisk behandlet remy hår. Håret i disse grader er affarvet og indfarvet i standart farver efterfølgende. Hår extensions i denne kvalitet anbefaler man ikke at man farver, da det allerede er behandlet hårdt med kemiske processer.

Når hair extensions beskrives som grade 4A og 5A er håret af høj kvalitet. Disse hair extensions har gennemgået en langt mildere farveprocess og indfarvning. Dette hår kan som udgangspunkt sagtens farves og tones på grund af den høje kvalitet håret har, men vi anbefaler aldrig at farve eller tone håret som hovedregl da vi ikke kan stå inde for hårets kvalitet får kunder begynder at farve det individuelt. Der kan være stor forskel på hvilke produkter kunder vælger at farve eller tone hair extensions med og derfor kan resulaterne variere fra kunde til kunde. Så vælg som udgangspunkt altid den hårfarve der matcher din nuværende farve for det bedste hair extensions resultat.

Kvaliteten 6A+ er yderst høj kvalitet, håret er meget begrænset behandlet og fåes derfor kun i et udvalg af naturlige farver og kombinationer, denne kvalitet fåes ikke i body wave eller crazy colours, men efter første vask vil håret takket være den høje kvalitet få et flot naturligt fald. 

En af de nye forbedringer vi har gjort på vores hairextensions er at vi har fået micro bonds på vores hotfusion og vores cold fusion. Hvad betyder det for dig ? det betyder at du får den samme gode stærke kreatin og den samme lange holdbarhed, men med langt mindre påsætningspunkter end tidligere. Dette gør at du får lettere ved at skjule dine påsætningspunkter, hvilket også betyder at micro bonds extensions er særligt velegnede til fint eller tyndt hår. 


Vær forsigtig når du køber hair extensions !

Pas på med at købe hairextensions af kinesisk kvalitet ! Dette hår er ofte meget groft og tykt i strukturen og kan på ingen måde blende flot ind med vores fine skandinaviske naturhår. Kinesisk hår undergår derfor en hård process for at håret kommer til at synes tyndere. De ydersle skællag bliver slidt af for at få tyndere hårstrå og så behandles de åbne hårstrå uden skællag med en silicone coating så håret ved ørste øjekast synes og føles blødt og lækkert - men allerede efter første vask ville denne coating delvist forsvinde og man står tilbage med et mat og kruset hår der vil filtre uanset den pleje man giver det - kinesiske hairextensions er ofte meget billige og pris og kvalitet følges desværre ad når det kommer til extensions hår. 

 

Hos Avezu har vi en kvalitet der hedder grade 5A+ og 6A+ 100% ægte human remy hair.

Betegnelsen Remy hair dækker over at alle hårstråene har intakte skællag der vender den samme vej, derved får man den bedste kvalitet som ikke filtrer og holder sig blødt.  Hvis skællagene ligger i hver sin retning får man et hår som hurtigt filtrer og bliver trist og mat. 

Grade 5A er vores single drawn kvalitet, et lækkert hår med almindelig fylde i spidserne.

Vi forhandler desuden også AAAAAA+ kvalitet, som bedst er kendt som vores Double Drawn kvalitet.
Double drawn er en eksklusiv kvalitet som kun de færreste forhandlere tilbyder. Ved double drawn kvalitet er 98% af hårene lige lange, derved opnår du en meget tyk og fyldig bund uden at skulle klippe værdifulde centimeter af dine nyindkøbte hår extensions. 


Nepalesiske hair extensions fra unge sunde kvinder

Alt vores hair extension kommer fra Nepal og bliver nensomt og skånsomt behandlet på vores fabrikker for at opnå den høje kvalitet. Håret bliver indfarvet i de ønskede farver og gennemgår som et led i fabrikationen en række kvalitets kontroller for at undgå fejlhår. 


Vores hår kommer fra unge sunde kvinder, så man er sikker på at håret har fået den fornøgne nærring og er strækt, smidigt og glansfuldt. Bruges der hår fra ældre kvinder kan håret opleves tørt og spaltet og knap så glansfuldt. Får håret ikke den nærring den har brug for og de vitaminer der styrker håret ses det straks i de hair extensions vi producerer, hvilke selvfølgelig bliver kasseret og ikke indgår i den endelige. Derfor er der strenge regler for hvem der kan donere deres hår der bruges til vores hairextensions. Får man medicin eller lignende kan dette også straks ses i håret, så det er også en faktor som man skal undgå hos de kvinder der donerer håret.

Takket være vores ekstrene kvalitetskontrol på vores fabrikker har vi en unik mulighed for at følge vores kvalitet og løfter overfor vores kunder til dørs og sikre at håret lever op til de standarter vi har sat for Avezu. Find vores hår extensions udvalg her