Avezu på messer - Få lavet hårextensions

Avezu på messer - Få lavet hårextensions til messepriser

Hos avezu er det vigtigt for os at komme rundt på messer i hele landet for at møde jer forbrugere og høre jeres oplevelser med Avezu og besvare jeres spørgsmål.

Vi har de seneste par år prioriteret højt at komme ud på messerne rundt omkring for at kunne vise jer vores produkter og nyheder men også for at kunne tilbyde jer en række spændende messe tilbud og hair extensions påsætning til særlige messepriser.

I denne weekend, d 21-22 november er vi at finde på Shopping Bazar i Fredericia hvor vi åbner op for en masse lækker julegaveshopping i Messe C i Fredericia.

På denne messe kan i finde os med en masse lækre tilbud men også rig mulighed for at få selv at prøve nogen af de faktastiske produkter vi tilbyder.

Du kan blandt andet prøve vores smukke Dinair Airbrush makeup som vi vil stå med på messen.
Dinair Airbrush hitter stort i blandt andet USA hvor det bruges hos et utal af superstjerner i film og på den røde løber. Gunden til at Dinair Airbrush makeup er så populært blandt stjernerne er at det er en såkaldt HD-makeup.  Det vi sige at makeuppen ligger sig så perfekt på huden at du får en utra fin og ensartet finish der blender perfekt ind i din hud og får dig til at stråle. Dinair produkterne indeholder ingen parabener og er fri for stoffer som tilstopper din hud, med andre ord tillader Dinair Airbrush makeup din hud at åbne samtidig med at du får en smuk og helt igennem naturlig udstråling.
Med Dinair Airbrush makeup er der uanede muligheder for hvad du kan kreere med din airbrush maskine.
Du kan lægge den mest jævne og fejlfri foundation, de mest funklende og glitrende øjenskygger, og skabe de helt perfekte læber eller bryn med vores læbe og bryn skabeloner. Med dinair airbrushmake up er du sikret et perfekt resultat hver gang ligegyldigt om du er ude efter et naturligt hverdags look, en elegant aftenmakeup, eller skab mere dramatiske looks med din Dinair Airbrush maskine så som bodypaint eller hairart.
Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan frembringe med Airbrush makeup.

Der findes desuden lette og enkle tricks der giver endnu flere muligheder - har du fx en foundation som du ønsker at spice op og give et andet look kan du hurtigt forvandle din Dinair foundation fra mat til satin finish på et øjeblik ved at tilføje 1-2 dråber Dinair Moist And Dewy til din foundation eller eller spraye et fint lag over din færdige makeup til sidst.

Vi har også en lang række skabeloner som du kan bruge til at skabe de mest fantasifulde looks, blandt andet leopard skabeloner som du let og enkelt får perfekte resultater med, hver gang !
Uanset hvilket look du vælger at skabe med Dinair Airbrush makeup vil du med den fejlfrie finish og perfekte udstråling vække en masse opsigt !
Med Avezus udvalg af Dinair produkter har du en unik mulighed for at skille dig ud og skabe opsigtsvækkende looks på ingen tid.

På Shopping Bazar messen i Fredericia kan vi give dig en masse råd og personlig vejledning omkring hvordan netop du kan lære at bruge Dinair Airbrush makeup.

Der vil desuden være mulighed for at få påsat hair extensions til særlige messepriser af Avezu's dygtige påsættere.
Vi tilbyder alle metoder så som hot fusion, cold fusion, ultra sonic, Ezy weft, flette metoden, tape on, og vi vil også have en del af vores nye Volume clip in one piece med som du kan se og føle.
Der vil være kyndig vejledning i hvad der ville være det rigtige for netop dig, så duk endelig op og gør brug af Avezu teamets ekspertise.

Vi vil i år også tilbyde gratis ghd styling på messen, sammen finder vi det lækreste look til dig hvadenten du er til store bløde krøller eller vild volumen i dit hår. Vi styler kun med de bedste redskaber fra ghd og bruger desuden ghd egen heatprotect og curlhold  og lad os finde den helt rigtige metode til dine nye hår extensions, den rigtige farvekombination, og den bedste vejledning  til dit nye look.

 

af Pernille Avezu - 18/11/2015 11.25.41

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: