Støt brysterne sammen med AVEZU og ghd!

Støt brysterne sammen med AVEZU - Avezu hjælper med at indsamle til kræftens bekæmpelse

Hos AVEZU er vi glade for, at kunne støtte gode formål. Vi donerer årligt til indsamlingen mod kræftens bekæmpelse som bliver vist på TV2. Beløbet lyder på 10.000 + moms. Vi støtter hvert halve år med 2500 + moms til familier med kræftramte børn og i forbindelse med vores samarbejde med ghd støtter vi nu brysterne. 

Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark og 1 ud af 9 kvinder rammes hver måned af denne form for
cancer.*

ghd har for 10. år i træk været en del af kampen mod brystkræft. Dette år er AVEZU en del af denne kamp. ghd har gennem årene doneret £9 millioner til kampen mod brystkræft.
ghd har udviklet en limited edition af deres mest populære produkter. Den nærmest berømte ghd V gold classic styler har fået en retro makeover til formål at støtte Støt Brysterne. Den har fået en pink finish og byder stadig på sin unikke teknologi. Du får også en limited edition pink taske med til din styler. Alle ghd V gold classic stylere byder på automatisk sleep-mode, som sørger for, at slukke styleren, når den ikke har været i brug i 30 minutter. 
For hver solgt styler donerer ghd 10€ til Støt Brysterne.** Prisen for denne lækre styler er 1.499,00 kr. og kan købes hos AVEZU.


ghd V gold classic limited edition vintage pink styler:
https://www.avezu.com/haarpleje-og-styling


Hvis du ikke mangler en styler, men derimod en føntørrer og samtidig vil støtte et godt formal – så se mere her!
ghd har nemlig også lavet en limited edition af deres populære føntørrer, med et snært af den retro glimtrene metallic pink.  Du får en hurtig tørretid og et blødt og lækkert finish. ghd bruger en avanceret ionisk teknologi, som reducerer flyvsk hår. Prisen for denne helt fantastiske føntørrer er 1.299,00 kr. og kan købes på følgende link. Også her bliver der doneret 10€ til Støt Brysterne.**


Kombiner en eller begge af disse lækre produkter med den populære paddle brush, som passer til den vintage pink. Fungerer rigtig godt til en perfekt føntørring og fås til blot 239,00 kr. hos AVEZU.com, ghd donerer for hver solgte paddle brush 2€ til Støt Brysterne.**

 

Støt kampen mod brystkræft sammen med AVEZU og ghd, og modtag et lækkert produkt fra ghd!


Good hair day, every day! 

*https://www.cancer.dk/
** €10 per solgt styler/føntørrer samt €2 per solgt paddle brush doneres til Støt Brysterne i kampagneperioden indtil 31.10.15.

 

af Pernille Avezu - 03/08/2015 14.41.21

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: