Dinair airbrush makeup - Vind en smuk og ensartet hud !

Dinair airbrush makeup - Hvordan kan man det tænker du måske nok nu efter at have læst overskriften ?

Det er helt simpelt ! med Dinair Airbrush makeup får du den lækreste finish og den mest ensartede hud.

Hvordan virker Dinair airbrush makeup ?

Makeuppen er flydende og dråberne med makeup dryppes ned i tragten på makeup pistolen.
Herefter forstøves den ultra fint med Dinair's kompressor og makeuppen bliver sprayet jævnt og ensartet over ansigtet for derefter at smelte fuldstændig ind i huden og give et perfekt resultat.

Dinair Airbrush kan bruges til både Foundation, concealer, øjenskygger, eyeliner, bryn, læber, blush,og til fugtighedsgivende olier -mulighederne er uendelige !


Smuk makeup med Dinair airbrush makeup

Med Dinair Airbrush kan du lave et komplet fuldendt makeup look uden brug af børster og pensler. Bryn og eyeliner tegnes let og enkelt op med vores dinair airbrush øjenbryns skabeloner til både øjenbryn og eyeliner. 

Du kan desuden lave en flot skarp winged designer-eyeliner, så let som ingenting med skabelonerne - dette trick er specielt smart hvis du bøvler lidt med at eyelineren på begge øjne ikke bliver ens eller hvis du ikke kan få kanten helt skarp.

Du kan også få en masse andre flotte Dinair Airbrush makeup art skabeloner, så som leopard og fantasy mønstre til når makeuppen skal være ekstra vild eller avanceret.

Dinair Airbrush maskinen er super let at rengøre med den medfølgende Dinair citrusrens, så din airbrush maskine hurtigt er klar til næste omgang Airbrush makeup. Dinair Airbrush maskinen er altid i en fin lille taske til at opbevaring så den er let og enkel at have med på farten. Dinair airbrush makeup har en lang holdbarhed på huden og bliver hvor den skal - dette er specielt optimalt nu hvor vejret bliver varmere eller man skal på ferie - du kan være sikker på at have en flot og velsiddende makeup hele dagen, og natten.


Hos Avezu har vi 3 Dinair airbrush startpakker som alle indeholder Dinair fantastiske foundations og de to største kits indeholder nogen af de mest populære og bedst sælgende farver på markedet. Find præcis det Dinair kit der passer bedst til dig og de looks du går efter.
De 3 Dinair Airbrush kit som findes er: Vores Basis kit med foundation farver og moist & dewy, Vores Personal pro kit med foundation og de 4 mest populære glamour farver, og til sidst har vi vores studiopro sæt med 4 foundation farver og 12 af de mest populære farver til blush, øjenskygge, bryn og, læber og eyeliner. Ekstra farver kan altid tilkøbes løst. Har du et helt specielt look du gerne vil have eller er du i tvivl om hvilken farve der ville passe til netop din hudtone, så er du altid velkommen til at sende os et billede af din hud, det ønskede look eller en farve du er helt vild med, så kan vi altid hjælpe dig tættere på din perfekte makeup.

https://www.avezu.com/dinair-airbrush-makeup


Du kan også være med i vores før omtalte konkurrence på facebook - del og like opslaget og kryds fingre for at du bliver den heldige vinder af disse fantastiske produkter !

af Pernille Avezu - 13/06/2016 16.33.06

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: