Extensions clips on hestehale

Mange efterspørger clips in extensions hestehaler, som kan clipses på dit eget hår.
Hos Avezu har vi vores volume clips on one piece som er perfekt til dette formål.

Hvis du køber en extensions hestehale som ikke kan andet end at ergere hestehale, så kan den hurtigt samle støv i skabet når du ikke lige føler for at have den i. Med Volume clips on har du super mange muligheder for at style dit hår og bruge dine hair extensions i flere forskellige frisurer.

Avezu's Volume One Piece clips in er én lang bane med hår.

Faktisk får du hele 128 gram hår fordelt på den ene bane.
Ved at håret er fordelt på kun én bane har du meget lettere ved både at skjule og påsætte dine nye hairextensions clips in.
Når du har din volume clips on extensions i kan du have håret både hængende løst, sat op i en løs opsætning, trukket til siden, i en stram knold eller i en høj hestehale. Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser for hvad du kan med Avezu volume clips on.

100% ægte remy human hair

Vores hair extensions er 100% ægte remy human hair hvilket betyder at du kan gøre alt med vores hair extensions, som du kan med dit eget hår. Du kan vaske, føne, krølle, glatte og style håret.
Du kan også sagtens få dit nye extensions hår tilklippet så det falder endnu bedre ind i dit eget hår.

Avezu Volume clips in one piece er lavet i vores luksus double drawn kvalitet

hvilket betyder at 95% af hårene er lige lange.
Når et hår betegnes som double drawn betyder det for dig at du får en langt tykkere bund end med single drawn hairextensions.
Den tykke bund er super eftertragtet og giver et naturligt og fyldigt look.

Se hvordan du kan style dine hårextensions

Se med i videoen nedenfor hvordan Cecilie B hansen, finalist i Miss Danmark 2016, styler sin Volume clips on hair piece i forskellige opsætninger. Det er super enkelt at benytte clips in hair extensions og du bliver hurtigt afhængig af den fylde og længde den tilfører dit hår.