Hvad er forskellen på et alm glattejern og et ghd ?

Hvad er forskellen på et alm glattejern og et ghd ? - Avezu har stort udvalg af ghd stylere

Det kan være en jungle at finde frem til det rigtige glattejern til din hår type ! 

Nogle sværger til varme op imod 220 grader og andre tænker at at det er bedre for håret hvis man kan skrue sit glattejern ned til 175grader. 

Et faktum man ikke kan ændre er at den mest optimale temperatur for at style et hår på er 185grader, hverken mere eller mindre.  Derfor er det helt unødvendigt at udsætte dit hår for temperaturer på op imod 220grader fordi at man har troen på at det glatter bedre eller holder længere når man er oppe på den temperaturer.

Men hvad er så rigtigt og hvad er ”forkert” ? 

Der findes mange mærker når man snakken falder på glattejernene - men her hos Avezu sværger vi – og et utal af andre verden over – til ghd som det bedste brand inden for elartikler til håret 

Her hos Avezu har vi selvfølgelig hele sortimentet af ghd så du altid kan finde det helt rigtige glattejern til dig !

Vi har sammensat en guide til dig som kan kaste lidt lys på hvornår du skal vælge hvad.


Jeg har kort hår :
Her kan du bruge vores ghd mini styler. 
Den kan komme helt ind til bunden og glatte selv det korteste hår, og den er stadig optimal til at lave de fineste krøller. 
Psst, den er desuden idel til din kæreste hvis han hele tiden snupper dit glatte jern -
Ghd mini er nemlig særdeles solgt til mænd !


Jeg har en page eller længere: 
Her er ghd’s Gold Classic styler, som er vores aller mest solgte styler, idel ! 
De gyldne plader sikrer et holdbart og glansfuldt resultat, samtidig med at den glider som silke nedigennem håret uden at rykke eller rive.  
Glattejernet laver nemt lækre fald eller bølger i dit hår !


Jeg har langt hår: 
Ghd’s Gold Max styler kan glatte selv det længste hår i ét strøg ! Pladerne er dobbelt så brede som på gold classic hvilket sikrer en stor overflade så du kan glatte større inddelinger på kortere tid. 


Jeg har et meget naturkrøllet hår der hurtigt kruser op igen: 
Her anbefaler vi ghd eclipse- eclipse kan bruges både i et kort og langt hår men har nogen særligt udviklede plader som gør dens egenskaber helt unik i forhold til alle andre stylere på markedet !

Eclipse har trizone technology hvilket sikrer optimal fordeling af varme til pladerne uanset hvor meget eller hvor lidt hår du tager af gangen, desuden tilfører den håret en helt fantastisk glans, håret glattes og krølles yderst skånsomt - og så er designet i sig selv helt uimodståelig smukt. 

Uanset hvilket glattejern du vælger skal du huske altid at bruge varmebeskyttelse til dit hår når du bruger varmeredskaber, varmebeskyttelse går ind og ligger et usynligt filter på håret som beskytter det mod varmen. Men her skal du igen være på vagt ! For producenterne må kalde et produkt varmebeskyttende så snart det beskytter op til 145grader – hvilket jo ikke er til nogen nytte når du glatter dit hår med op imod 185 grader – ghds heat protect beskytter helt op til 220 grader samtidig med at den giver en lækker glans til håret ! 


Hos Avezu kan du naturligvis også finde ghds heat protect 

Så hvorfor ikke vælge de mest skånsomme stylingredskaber på markedet til dit hår ? 
https://www.avezu.com/haarpleje-og-styling

 

 

 

af Pernille Avezu - 14/10/2015 10.23.19

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: