Ghd Platinum vinder Danish Beauty Award

ghd vinder Danish Beauty Award 2016 ! 

ghd's sprit nye glattejern ghd Platinum blev vinderen af Danish Beauty Awards i år i kategorien "Best Beauty Accesory"  !

Skån dit hår og få meget mere glans !

Vi er ikke overraskede over den flotte pris som ghd's hero produkt har fået tildelt ! ghd Platinum er nemlig noget helt specielt og i en klasse helt for sig. ghd Platinum er udviklet med helt exceptionelt mange fordele der giver både dig og dit hår maksimale resultater både når håret skal glattes og krølles.

ghd Platinum lover 50% færre knækkede hår og 20% mere shine. 50% færre knækkede hår er især noget der adskiller platinum fra alle andre glattejernet på markedet.

Med ghd Platinum styleren kan du skabe holdbare og glansfulde resultater i alle slags hår, lige fra helt kort til helt langt eller fra helt tyndt til helt tykt !


Trizone og wish-bone teknologi

Ghd's patenterese tri-zone teknologi sørger for at glattejernet altid holder sin varme på præcis 185 grader, hvilket gør at dit hår ikke skades og din farve holder sig optimalt. Platinum er også som det eneste glattejern lavet med en særlig "wish-bone" feature, som gør at du let kan bruge glattejernet i alle vinkler og ikke skal holde igen med armbevægelserne så ledningen ikke filtrer sammen. Wish-bone hængslet sørger for at ledningen drejer med hele vejen rundt når du styler.

Desuden er ghd Platinum indkapslet med en særlig gel som gør at styleren  ikke bliver nær så varmt uden på som almindelige glattejern gør, dette gør det en hel del lettere for dig at lave krøller og waves med styleren når der ikke er frygt for at du brænder fingrene uden på jernet, du kan desuden også komme langt længere ind til hovedbunden netop fordi at den ikke bliver så varm udenpå.

ghd platinum kan blive din !

Denne styler er altså det ultimative beauty must-have og dit hår vil takke dig for at vælge netop ghd platinum frem for alle andre glattejern !

Hos Avezu har vi selvfølgelig altid de nyeste ghd produkter og derved også ghd platinum.  Platinum styleren fåes både i sort og hvid.


Du finder det prisvindende ghd glattejern i hvid lige her:

https://www.avezu.com/haarpleje-og-styling

af Pernille Avezu - 02/05/2016 13.31.43

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: