Ghd Pink electric - stort udvalg af ghd hos Avezu

Ghd Pink electric - Hjælp os med at hjælpe andre !

Så har vi endnu engang ramt August måned, og hvert år betyder det, at ghd lancerer deres nye limited edition til fordel for Støt Brysterne, og kvinders kamp mod brystkræft.


Årets limited editions fra ghd

I år har ghd valgt at lave en limited edition ud fra deres klassiske gold classic styler glattejern, som er det mest solgte ghd glattejern overhovedet.

Det nye og banebrydende glattejern ghd Platinum har også fået en makeover og fåes nu også i en flot pink farve med tilførende varme resistent opbevaringstaske.

Ghd Air Hairdryer, en top professionel føntørrer med salon styrke, har som det sidste produkt i rækken også fået et nyt udseende, nemlig et flot metallic touch ned langs siderne samt en flot pink opbevaringspose til optimal beskyttelse af føntørreren når du er på farten.

Hos Avezu støtter vi hvert år diverse organisationer der støtter op om kampen mod kræft - specielt donationer til kræftramte børn og deres familier har været en hjertesag for os.
Vi bidrager selvfølgelig også til den årlige Danmarks indsamlig som TV2  hvert år står for.

Lige nu kan du altså både få dit drømme glattejern eller føntørrer og samtidig hjælpe Avezu og ghd med at hjælpe andre i nød. 

Pr solgt enhed donerer ghd 10 Euro til støt brysterne organisationen. 


Ghd gold classic, er styleren som alle kender !

Den besidder alle de gode egenskaber som skåner dit hår samidig med at du styler håret, den gør håret glansfuld og ligegyldigt om du laver krøller eller om du glatter dit hår så får du maksimalt holdbare og glansfulde resultater som er en professionel frisør salon værdige.

Ghd Platinum er ghd's absolutte top produkt !

Ghd Platinum har netop vundet Danish Beauty Awards og det er bestemt ikke unden grund.
Takket være den specielt udviklede teknologi som ghd platinum besidder kan ghd bevise at dette glattejern giver 50% færre knækkede hår, og intet mindre end 20% mere glans.

Ghd Platinum glattejernet overgår alt andet på markedet og med sin meget kontrollerede varme på pladerne er den det absolut mest skånsomme glattejern du kan få fingrene i.

Avezu officiel ghd forhandler

Husk at vi hos Avezu er officiel ghd forhandler. For dig som kunde betyder det at du altid er sikret 100% originale ghd produkter med 24 måneders fuld garanti.

Er du i tvivl omkring hvilket glattejern du skal vælge ? Så hjælper vi dig gerne hos Avezu's kundeservice - send os blot en mail, fang os på telefonen, eller tag fat i os på facebook, instagram eller på online chatten inde på vores hjemmeside.

Du finder de nye Electric Pink limited editions fra ghd lige her på Avezu's hjemmeside:

https://www.avezu.com/haarpleje-og-styling

 

af Pernille Avezu - 15/08/2016 14.54.06

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: