Kan man egentlig dyrke sport, svømme i poolen og bade i havet med hår extensions?

Kan man dyrke sport, bade i klor og havet med hår extensions? 

Der findes mange myter omkring hvad du kan og ikke kan med hår extensions .
Dyrker du meget sport kræver det lidt mere omtanke at holde dine hår extensions flotte.

Når du dyrker sport anbefaler vi her hos Avezu at flette dine hår extensions.

Hvis du dyrker sport som er meget fysisk hårdt kan du med fordel rulle din fletning op som en knold og fastgøre den med hårnåle, på den måde slides håret ikke konstant imod dine skuldre og dit tøj når du styrker sport.

Hvis du har hår extensions med hot fusion, cold fusion, ultrasonic cold fusion, easy weft eller flette metoden minimerer du desuden trækket på påsætningspunkterne når du har fletter håret og sætter det op – på den måde skåner du nemlig både dit eget hår og dine hår extensions.

Hvis du dyrker meget sport vasker du også typisk dit hår oftere - her skal du også være opmærksom på at håret bliver tørt og slides mere jo oftere du vasker håret. Her skal du huske at tørshampoo er en genial opfindelse til at afhjælpe dig med en fedtet bund og til at springe hårvasken over.
Synes du det bliver for omstændigt, kan du vælge clip in hår extensions som du let kan påsætte før og efter din træning samtidig med at du kan vaske dit eget hår så ofte du vil.  

Hvad skal du så tænke over når du er på ferie og skal bade i poolen, ved stranden eller når du er i svømmehal?

Først og fremmest skal det nævnes at extensions som udgangspunkt ikke tåle klor og saltvand.

Vi skal fraråde jer piger at dyppe jeres smukke lokker i det ellers så fristende og smukke havvand eller i den lækre pool - men når det så er sagt så skal man også huske at nyde livet og så har vi samlet et par forholdsregler du kan tage for at skåne dine hår extensions bedst muligt, hvis du alligevel har tænkt dig at bade på din solferie.

Skal du i poolen med dine hår extensions anbefaler vi at du laver en stram fletning og vidt muligt undgår at få håret under vandet.

Du kan komme noget balsen eller hårkur i håret så det får tilført fugt i løbet af dagen - det vil også gøre det sværere for klor og saltvand at trænge helt igennem ind til hvert hårstrå.

Saltvand er ligeledes rigtig hårdt ved extensions håret da salten udtørrer håret inde fra !

Også her skal du huske at tilføre håret en masse pleje efter din tur til stranden. 
Selvom du ikke fysisk er i vandet kan luftfugtigheden og salten i luften også påvirke dit hår og gøre det mere tørt !
Gør desuden også gerne brug af hat eller tørklæde rundt om håret så håret ikke eksponeres for direkte sollys – det vil både dit eget hår og dine hårextensions takke dig for, og du skåner samtidig din hårfarve.
Vi ved at mange af jer piger derude ikke er fan af det og bliver skræmte bare ved tanken – men det kan absolut anbefales at bruge badehætte ! 


Du kan selvfølgelig også vælge vores nye volume clips in one piece som giver dig unik fylde og længde på få sekunder samtidig med at du kan clipse det ud når du dyrker sport , er på ferie i varmen, eller skal have en dukkert i poolen.

Hvis du gerne vil have permanente hårextensions men ikke vil gå på kompromis med din træning kan du alternativt vælge påsætnings metoder så som: cold fusion, hot fusion, ultrasonic cold fusion som er super nemme og fleksible at sætte op. 


Rigtig god fornøjelse med dine hår extensions i fitness, ved poolen eller på stranden !  

af Pernille Avezu - 13/11/2015 13.49.24

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: