Hvorfor vælge AVEZU's macadamia oil salt og sulfatfri plejeserie?

Hvorfor vælge AVEZU's macadamia oil salt og sulfatfri plejeserie - Den bedste pleje til dine hårextensions

Det vigtigste for et sundt hår, er en sund hårplejeserie. Vi kvinder er meget ømme omkring vores hår og ønsker at pleje det på bedst mulige vis. Det skal helst forblive stærkt, glansfuldt og lækkert og én ting, der kan medføre det er en god hårplejeserie.

En ting der findes i mange hårplejeprodukter er salt og sulfat. Men hvorfor skal vi helst undgå disse sæbestoffer?
Læs med og vi giver dig svaret!


AVEZU’s Macadamia Oil hårplejeserie

Hårplejeserien består af en shampoo, conditioner, kur og olie. Disse produkter er specielt udviklet på macadamia nøddernes olie og giver en dybdegående virkning og tilfører fugt til håret indefra, samt efterlader det blødt og skinnende. Den giver en dyb udrensning og forhindrer tørhed samt reparerer i hårets indre lag. 

Hårplejeserien er meget drøj i brug og skummer ikke så meget som andre produkter, dog bliver dit hår vasket rent og skånet for unødige sæbestoffer.


AVEZU’s hårplejeserie er velegnet til både dit eget hår og ikke mindst dine hair extensions!


 

Alle produkterne er salt og sulfatfri og hvorfor er det, at det er det bedste?

Salt og sulfater er oftest brugt i hårplejeprodukter, da disse sæbestoffer hjælper med at opløse fedtstoffer i vores hår og hovedbund. 

MEN disse sulfatbaserede sæbestoffer i vores produkter giver en irritation i huden i din hovedbund som du vil risikere bliver tør og kløende. Sulfater i dine hårplejeprodukter vil også kunne skade dit hår. 

Vi har alle et beskyttende lag på hårets overflade, som vil blive åbnet af sulfaterne fra ikke sulfatfri produkter og dét gør vores hår mindre modstandsdygtigt.

Salt og sulfatfri hårplejeprodukter vil stadig vaske dit hår rent og fra når du skifter hårplejeserie, vil du kunne opleve, at dit hår bliver hurtigere fedtet, da du nu ikke længere vasker dit hår rent med salt og sulfat holdige produkter. Dit hår vil fremstå stærkere, sundere og mere glansfuldt efter du har skiftet til en sulfatfri hårplejeserie. 

Vælg AVEZU’s Macadamia Oil salt- og sulfatfri hårplejeserie og dit hår vil takke dig!

Køb den her: https://www.avezu.com/haarpleje-og-styling/hair-extensions-haarplejeprodukter
Pris for fuld hårplejeserie: 499,-

 

af Pernille Avezu - 29/06/2015 15.52.33

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: