Hvilken hairextensions metode er mest skånsom?

Hvilken hairextensions metode er mest skånsom? Find påsætnings metoden der passer bedst til dit hår

En ting der betyder meget for os kvinder, når det kommer til at vælge hairextensions, er at metoden helst ikke skal skade vores hår hverken under forløbet eller når vi får taget vores hårextensions ud.

Noget du dog skal være opmærksom på, er at du kan spørge flere forskellige personer med og uden erfaring inden for hair extensions og få forskelligt svar fra alle de adspurgte.
Nogen vil mene, at hot fusion er den mest skånsomme, da de påsættes med keratin, som er et naturprodukt der allerede eksisterer i vores hår. Andre mener at hot fusion er den mest skadelige metode for dig.

                                             avezu hairextensions hårextensions langt hår


Find hårextensions metoden der passer til dig

Det vigtigste i dine overvejelser omkring hår extensions er, at du først og fremmest finder den metode der passer til dig og dit hår. Dette kan du gøre, ved at undersøge de forskellige metoder, eller du kan henvende dig til en frisør eller extensionist. 

Du kan bl.a. læse mere om de forskellige metoder lige her, hvor vi hos AVEZU har lavet en beskrivelse af de forskellige metoder og hvilken metode der passer til hvem.

Henvend dig til en professionel påsætter eller frisør

Når du har fundet metoden der passer til dig, er det næste du skal gøre, at finde frem til den rette person til at påsætte håret. Hvis du blot får din veninde, som ingen erfaring har, til at sætte håret på, vil det i de fleste tilfælde ikke gå godt. Måske håret sidder okay og er nogenlunde, men hvis ikke håret bliver påsat ordentligt, vil det være skadeligt for dit hår.

Det bedste råd er derfor, at du henvender dig til en professionel. Undersøg markedet, hør om erfaringer og i bedste fald besøg salonen, så du kan danne dit eget indtryk.


AVEZU's erfaringer

Hos AVEZU er vores erfaring, at INGEN metode er mest skånsom – overordnet set! 
En metode kan være mest skånsom for den enkelte og fungere mindre godt for en anden.
Det vigtigste er derfor, at metoden påsættes professionelt og tages skånsomt og forsigtigt ud. Hvis du gør dette og plejer håret efter de anvisninger du har fået, så skader extensions ikke mere, end hvis du bruger et glattejern.

Alle metoder kan købes på www.avezu.com, men hos AVEZU sidder vi også klar til at guide dig eller henvise dig til påsættere, som vi kan sige god for. Vi hjælper gerne med at finde den rette farve og metode.

Så om du skal have cold fusion, hot fusion, tape, flettemetoden, clips m.m. så tøv ikke med at kontakte os på info@avezu.dk eller tlf.: 75 19 18 91 og så sidder vi klar til at hjælpe dig.

af Pernille Avezu - 09/09/2015 14.57.35

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: