AVEZU hårextensions og reality TV

AVEZU hårextensions og reality TV  - Kendisser med hair extensions fra Avezu

Hvis du kender godt til AVEZU hårextensions, har du også bemærket, at vi har/haft samarbejde med flere kendisser.  Vi har sørget for noget lækkert hår til skønne og smukke piger fra bl.a. Paradise Hotel og Divaer I Junglen.

AVEZU sponsor for Susan K og Jeanette D


Om pigerne har haft kort hår, tyndt hår, krøllet eller glat hår, har vi kunne sponsorere den rette metode til hver af pigerne.
Flere af jer har hørt om Jeanette Dzienis, Melissa Nielsen og Susan K., som alle har deltaget i Paradise Hotel. Christina Odorico og Julie Von Lyck fra For Lækker Til Love. Camilla Framnes fra De Unge Mødre og Putte fra Single Liv. 

Fælles for alle pigerne er, at de har haft påsat hairextensions fra AVEZU. Pigerne har båret håret deres hårextensions virkelig flot og også da de har deltaget i de forskellige reality programmer. Bl.a. er AVEZU blevet vist i De Unge Mødre, Paradise Hotel, 4-stjerners middag, Divaer I Junglen og Single Liv.
Nogle af pigerne har været med AVEZU på messer, hvor de sammen med AVEZU teamet har været at finde på diverse skønheds og mode messer. 

Christina Odorico har super lækkert stort og krøllet hår og bruger bl.a. også krøllejern fra AVEZU, som kan lave lækre store krøller. Julie Von Lyck har mere fint hår og vi har matchet hendes skandinaviske look helt perfekt.
 

AVEZU sponsor reality piger


Blev du inspireret af de smukke pigers hår? Så husk, at hvis du vælger at købe hårextensions, skal du finde metoden der passer dig.

Vores kundeservice sidder altid klar ved telefonen til at hjælpe og vejlede og ellers kan du læse meget mere om de forskellige hairextensions metoder lige her

 
af Pernille Avezu - 30/09/2015 15.56.17

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: