Jackie navarro med hårextensions fra Avezu

Jackie Navarrov kendt fra tv med Avezu's hairextensions

Realitystjerne, model, kendis og sussesfuld blogger, er blot nogen af de ting den smukke Jackie Navarro kan skrive på sit CV. 

Jackie er indehaver af Selected Bloggers og mor til 3 selvom hun kun er 29 år. Jackie har en stor passion for sunhed, velvære og beauty og følger altid med i de nyeste trends og tendenser.

Avezu har sponsoreret Jackie med vores lækre lav-selv-clips. Med lav selv clips kan du selv bestemme lænderne på dine hårextensions clips baner, du kan også ligge banerne dobbelt hvis du vil det, så valgfriheden med lav selv clips er noget større end med alminelige clips on hår extensions hvor længden på banerne på forhånd er bestemt.

 

Find dit perfekte match til dine nye hår extensions

Jackie's naturlige hårfarve er blevet matchet perfekt med  farverne #8, Caramel mix #613/27 samt vores Jeanette mix #8/60/22.

Vi har et stort udvalg af farver i vores trensehår, som man bruger til vores lav-selv clips in hair.
Er du ikke til lav selv clips men i stedet vores Volumeclips så har vi det samme store udvalg af farver i Avezu Volumen One Piece Clips On. 

Med Avezu's clips on hair extensions får du længde og fylde på ingen tid, samtidig med at håret falder flot ind i dit eget naturlige hår. Hvis du ikke vil have extensions påsat permanent men alligevel ønsker en masse lækker volumen og langt flot hår - så er clips in hår extensions noget for dig.

Kvalitets hår extensions til gode priser

Hos Avezu forhandler vi udelukkende extensions af 100% ægte remy human hair kvalitet. Håret vi produceret vores hairextensions af kommer fra unge sunde kvinder for at sikre hårets modstandsdygtighed, smidighed og blødhed.
Vores hår er af Nepalisisk oprindelse og forarbejdes i yderst skånsomme arbejdsprocesser i kontrollerede omgivelser.

Hos Avezu går vi meget op i at håret behandles med respekt både før, under og efter produktionen af vores hår extensions.
Vi går meget op i at vedligeholde en god relation med vores leverandører, således at vi også på den front sikrer os et godt samarbejde omkring vores hair extensions,netop derfor prioriterer vi også selv at rejse ned og besøge fabrikkerne og tjekke op på arbejdsgangene,  de kemiske processer som håret går igennem, og i det hele taget håndteringen af håret.


Du finder vores Volume clips on hairextensions på tilbud lige her

Se vores store udvalg af alle slags clips on hairextensions, priser fra 399.

af Pernille Avezu - 15/09/2016 13.42.03

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: