Er du klar til sommer?

Er du klar til sommer og sol - Få flot langt hår med extensions fra Avezu

Du er måske klar til solens varme dejlige stråler, men er dit hår også det ? Har du plejet dit hår godt hen over vinteren så det er sundt og stærkt eller sidder du tilbage med tørre spaltede spidser der alt i alt gruer for solens stærke lys og den udtørring dit hår står overfor hvis du vil dyppe lokkerne i enten poolen eller i havet ?

Avezu har løsningen til dig !

Sundt hår starter med den rette pleje ! Det er vigtigt at få gang i de rigtige rutiner der kan styrke dit hår.
Det er ingen skrøne at gode produkter ER alle pengene værd, de er virkelig bedre for håret og giver dig synlige resultater meget hurtigere !

Det er vigtigt at du plejer dit hår med de rigtige hårpleje produkter fra start . 

Avezu's macadamia hårpleje serie tilfører dit hår alt det du skal bruge. Macadamia oil er en argan olie der går ind og arbejder aktivt i hårets indre, for at styrke det og tilføre det en masse fugt.
Vores macadamia oil produkter er fri for salt og sulfater, derved tilføres dit hår ikke andet end pleje og ikke alverdens tilsætningsstoffer.

Vores hårplejeserie indeholder både shampoo, conditioner, kur og olie. Alle delene er alfa og omega for at pleje dit hår helt i bund. 

Årets must have produkt for et sundt og langt hår !

For at supplere dine daglige rutiner kan du bruge ghd's split end therapy som går ind og samler spidserne og giver et sundere, stærkere og mere glansfuldt hår uden at tynge. 
Ghd's split end therapy skal bruges hver 10'ende hårvask. Produktet holder altså effekten i håret i hele hårvaske. Føler du at dit hår har brug for mere pleje kan du altid gentage behandlingen oftere.
 
Ghd's nye must have prodkt er en leave in creme som ikke skal skylles ud. Når du har brugt din shampoo springer du din conditioner over og kommer i stedet splitend therapy i spidser og længder. derefter skal håret føntørres for at opnå den fulde effekt. Hvorfor tænker du måske så nu ? for det slider da på håret at føntørre det ? Det er simpelthen for at produktet kan trænge helt ind i hårets kerne at det skal fønes ind i håret. Produktet er nemlig varmeaktiveret hvilket gør at alle dets fantastiske egenskaber som blandt andet tilføres af rødalger, trænger ind og yder sin optimale virkning. Når du først har fønet dit hår anbefaler ghd at du efterfølgende glatter håret med glattejern - Ghd Split End therapy er varmebeskyttende og derfor gavner det udelukkende dit hår at glatte håret efterfølgende. 
Hvis du altid bøvlet med at skulle klippes konstant fordi dine længder bliver slidte og spaltede og kan du bare ikke få længere hår lige meget hvad du prøver ? så er dette produkt virkelig din redning. 


Er det investeringen værd ?
Med disse rutiner er dit hår klar til solen og den "tørre" tid vi går i møde ! 
Du kan måske tænke at det er en større investering med den rette shampoo-balsam-kur-og olie og også et leave in produkt, men det er virkelig ikke en skrøne eller et billigt slags trick når din frisør prøver at sælge dig gode salon produkter - der er virkelig noget om at disse produkter kan hjælpe dig til et langt sundere og stærkere hår !


Hvordan får du fat i vores lækre hårprodukter ?

Du finder vores hårpleje serie ( endda på tilbud ! ) lige her:
https://www.avezu.com/haarpleje-og-styling/hair-extensions-haarplejeprodukter

 

af Pernille Avezu - 29/04/2016 11.19.24

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: