Konfirmations tid hos Avezu

Er du konfirmand i 2016 - eller er du med som gæst til festen ? Avezu har tips og tricks til dagen !

Konfirmations tiden nærmer sig - lækkert hår og en flot kjole står ofte som det øverste på konfirmandens ønskeliste for dagen.
Hos Avezu kan vi desværre ikke hjælpe dig med den flotte kjole, men vi kan gøre en forskel for dit hår så du bliver helt tilfreds med lokkerne på dagen !
Ligsom forberedelserne i kirken, sangene, og talerne kræver forberedelse, så kan du også sagtens begynde at forberede dit hår til den store dag i god tid.

 

Vink farvel til tørre spaltede hårspidser!

Start med at preppe dit hår med ghd's nye mirakelmiddel ghd Split end therapy. Dette musthave fra ghd giver dit hår fornyet styrke og glans og går ind og arbejder aktivt i hårets indre kerne således at det virkelig bliver repereret indefra. 

Dine slidte spidser vil samles og håret tilstand ændres markant.

Én enkelt behandling med split end therapy med ghd holder i op til 10 hårvaske.

Dvs at det altså kun er hver 9'ende gang du vasker håret at du skal behandle med split end leave in produktet fra ghd. Trænger håret til mere pleje, bruges cremen blot efter behov.

Krøller, waves, bølger og fald !

Når du efter ghd leave in treatment har fået et blankt, skinnende og sundt hår kan du begynde at udvælge hvilke looks du går efter på dagen.

Man kommer ikke uden om at bevægelse, krøller, og waves i håret hvert eneste år er at se på catwalks verden over, og derved udgør hårmoden. Lige netop alt inden for bevægelse af alle afskygninger kan vores ghd produkter trylle frem.

 

4 forskellige looks

Vi har ghd's curve collection med alle 4 forskellige krøllejern på shoppen som giver 4 forskellige looks.
Er du til de klassiske krøller med en masse volume ? Så vil du elske ghd classic curl tong.


Ønsker du et mere blødt looks med lækkert fald og støre krøller ? Det look kan du lave med ghd curve soft curl tong

Creative curl wand fra ghd giver dig de rå beach waves som kan styles i et utal af måder - så er du ikke til de klassiske look så er denne wand perfekt !

Glamour, Hollywood waves, og et stilet poleret look ? Så anbefaler vi ghd classic wave wand. Denne krølle syl forvandler håret til lækre bløde waves.

 

Beskyt håret og få dine krøller til at holde længere med Heat procect fra ghd!

Når man laver bevægelse i håret vil man selvfølgelig gerne have at de lækre waves eller de flottekrøller holder hele dagen - ghd's curve collection sørger for at det look du laver er ultra holdbart men for at have endnu mere styr på frisuren anbefaler vi at du bruger ghd's fantastiske curlhold i håret inden du krøller. Curlhold går ind og beskytter håret imod varmen fra krøllejernene og giver samtidig et hold til krøllerne. Med dette produkt er du sikret at dine flotte krøller eller bølger holder !


Lige her finder du vores curl hold spray fra ghd: 

Køb curl hold her 

Drømmer du om fylde og længde ?

Synes du at alle ovenstående looks lyder alt for lækre men har du ikke selv en kæmpe hårpragt - så kan Avezu hjælpe dig på vej. Hos os kan du købe clips on hair extensions som du let og enkelt kan påsætte og aftage på ingen tid.
Med clip on hair extensions kan du få både fylde, længde, og farvespil.
Vi fører både vores standart clips on hår extensions sæt med 4 baner i hver pakke, og vores nye Volume clip in extensions one piece.


Vores volume one piece clips in er fantastisk til, på et split sekund, at forvandle dit hår til langt og fyldigt på ingen tid.

Alt håret er samlet på én bane, således at det er let og enkelt at påsætte og du sagtens kan skjule banen i dit hår. 

 

Avezu's hair extensions er af højeste AAAAAA+ kvalitet og desuden 100%ægte remy human hair. På grund af vores høje kvalitet kan du selvfølgelig sagtens både glatte og krølle dine extensions. 

Vores volume clips on extensions her

 

af Pernille Avezu - 12/04/2016 11.16.28

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: