AVEZU og Miss Universe går hånd i håndAVEZU Hair extensions og Miss Universe går hånd i hånd 

Hvad er Miss Universe?

Miss Universe er en årlig skønhedskonkurrence, der arrangeres af Miss Universe Organization. Skønhedskonkurrencen er en af de største af slagsen og repræsenterer kvinders skønhed. 

I skønhedskonkurrencen, skal der også findes en deltager fra vores kære lille Danmark. 
Klaudia Parsberg er en af de konkurrerende skønheder, hun repræsenterer Vejle i Miss Universe Denmark. Vinder Klaudia konkurrencen, vil hun være den danske repræsentant ved den endelige Miss Universe konkurrence og kæmpe mod skønheder fra resten af verden. 

  • Klaudia er en ung kvinde på 24 år, som tror på, at skønhed ikke handler om, at være tynd, men om at være sund både indeni og udenpå. Hendes mål med konkurrencen er, at kunne dele sine tanker omkring menneskets eksistens og den verden vi lever i. Klaudia håber på, at kunne gøre verden et bedre sted ved at være en inspirationskilde og en rollemodel. 

 

Hvad har AVEZU med Miss Universe at gøre?

AVEZU har valgt, at være sponsor for Klaudia og ser frem til at følge hendes vej mod Miss Universe konkurrencen. 

Klaudia har fået påsat tape-on hair fra AVEZU, som passer perfekt til dig med mindre fyldigt og kortere hår. Grundet den fine silikonekant der findes på banerne, gør det, det næsten umuligt, at se dine hair extensions. 
Metoden er også kaldet skin weft og de ultra tynde silikone baner, har rundede kanter, det gør det let at sætte håret op og samtidig skjule.

 

AVEZU’s tape on hair extensions kan købes lige her:

 

af Pernille Avezu - 06/07/2015 13.03.08

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: