Model Linnea Dietrichson med lækre hairextensions fra AVEZU

Model Linnea Dietrichson med lækre hairextensions fra AVEZU - Flot og naturligt hår med hårextensions

Som anerkendt model og med mange photoshoots og andre jobs, er håret en vigtig detalje. Det skal kunne styles på alverdens moder, hvad end det skal touperes, krølles, sættes op m.m. 

Vi kender selv til det når vi skal have taget et billede, om det er til en familiefest, pasfoto eller ved andre lejligheder, så vil vi altid fremstå pænest muligt. ”Hvorfor fik jeg ikke lagt min eyeliner i dag?”, ”Hvorfor fik jeg ikke glattet mit hår?” – ofte har vi måske ærgret os over, hvorfor vi ikke lige gjorde dét ekstra netop den dag. Tænk så hvilken betydning flot hår har for en professionel?


Hvem er Linnea Dietrichson?

Linnea Dietrichson er en ung kvinde opvokset i Hellerup og er efter en årrække i London vendt hjem og bor til dagligt på Østerbro. 

Hun har arbejdet som professionel danser i London, hvor hun flyttede til i en ung alder, da kærligheden til dansen var stor. Hun har medvirket i bl.a. tv-shows og musicals.
Passionen for dans var dog ikke den eneste, for efter hun havde afprøvet livet som professionel danserinde, blev hun fuldtidsmodel og har arbejdet inden for dette fag lige siden.  Linnea har bl.a. lavet photoshoots for Nike, Diesel, G-Star, Benetton, Stylepit, Carlsberg og Hunkemøller.

Linnea’s mor er kunstmaler og det har smittet af på Linnea, som snart skal læse kunsthistorie, da kunsten er endnu en af hendes store lidenskaber.

Hvorfor hårextensions?

Efter en tid som fuldtidsmodel hvor håret styles til hvert photoshoot, gav et ellers sundt og tykt hår op. Linnea måtte udsættes for det, mange af os kvinder frygter – få klippet det meste af vores elskede hår af.    
            

”Dér kunne jeg virkelig mærke, hvor meget mit hår betød for mig!” – Linnea Dietrichson

Linnea har aldrig haft hairextensions i før og heller aldrig overvejet det, men da en make-up artist på et shoot for Triumph– Beauty by Denise – nævnte ideen om hårextensions fra AVEZU, var Linnea ikke længere afvisende.
Med hairextensions var Linnea’s hår pludselig 20 cm længere, flottere og ikke mindst fyldigere. Hos AVEZU fandt vi den rette farve til Linnea og ikke mindst en metode, der passer til hende.

Hun bruger tape hår fra www.AVEZU.com, som kan købes lige her.

”Kan virkelig anbefale at prøve dem, selvom man i forvejen har langt hår,
                             for det bliver bare så flot og tykt” – Linnea Dietrichson 

af Pernille Avezu - 10/09/2015 16.14.03

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: