Mød os til Modemekka i Århus d 4-5 juni !

Hos Avezu pakker vi endnu en gang varerne og er klar til at møde jer til Modemekka i Århus d 4-5 juni !

Messen foregår i Ridehuset i Århus og her hos Avezu er vi allerede i gang med at ligge hovederne i blød for at finde de skarpeste tilbud frem til jer !

Hair extensions påsætninger på Modemekka messen

Vi ved at tilbud på ghd er det helt store hit, så det vil vi selvfølgelig prioritere at tage med ! Udover det vil det være muligt at få hair extensions påsætninger på selve messen til utroligt skarpe priser, fra 1500.- ! 

Book allerede nu din tid til at få påsat Avezu's nepalesiske luksus hår på messen

Der er begrænset antal tider, og derfor går vi efter først til mølle princippet ! Book din tid på tlf 22330783

På Modemekka kan du få påsat hår med både hot fusion, flette metoden, Ezy weft, micro rings extensions eller ultra sonic metoden.
Vi har vores certificerede Avezu påsættere med som står klar til at gøre dine drømme om langt, lækkert, og fyldigt hår til virkelighed ! 

Vi deltager på modemekka med en hel del tilbud. Blandt andet har vi vores egen udviklede plejeserie med som er fri for salt og sulfater samt beriget med macadamia hårpleje olie som er den mest fugtgivende ingrediens inden for skønhedsbranchen.

Macadamia hårpleje

Med vores macadamia hårplejeserie er du sikret at både dine extensions og dit eget hår får den helt optimale pleje.
Macadamia oil shampoo er en meget afrensende shampoo som går ind i dybden og renser håret for gamle styling produkter og snavs. Vores conditioner går ind og tilfører alt det fugt og pleje som håret mangler, og sikrer at du får et styrket og mere glansfuldt hår. Når du har håndklæde tørt hår kan du tilføje vores fantastiske hårpleje olie til længder og spidser som plejer håret med nærende argan olie.


Du finder vores hårpleje lige her:
https://www.avezu.com/haarpleje-og-styling


Heatprotect, varmebeskyttelse til håret under styling

Husk at hvis du føner, glatter eller krøller dit hår, så har håret brug for ekstra beskyttelse i form af et varmebeskyttende produkt !
Hos Avezu anbefaler vi ghd's heatprotect spray som aktivt går ind og danner en hinde på håret som sørger for at varmen fra diverse elartikler ikke påvirker hårets indre.

Er skaden sket ?

Har du allerede tørre og ødelagte spidser ? Så fortvivl ikke ! Ghd har nemlig lige lanceret et leave in produkt der går ind og forsegler, repererer, og forebygger spaltede spidser !

Produktet skal kun bruges hver 10'ende hårvask så produktet holder altså dets virkning i håret utrolig længe.

 

af Pernille Avezu - 09/05/2016 12.41.13

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: