myter om hårforlængelse

Myter om hår forlængelse - Læs alt om hårextensions

Vi ved at mange går rundt med ubesvarede spørgsmål om hårforlængelse med hair extensions - derfor vil vi hos Avezu prøve at aflive nogen af de mest sejlivede myter omkring hår extensions.

Er extensions ægte hår ?

Mange tror at extensions slet ikke er ægte hår eller sågar at det kan være hestehår. Hos Avezu kan du dog handle trygt velvidende om at vores hair extensions er 100% ægte Remy Human hair i aller højeste kvalitet ! Håret kan altså vaskes, styles, klippes og farves præcis som ægtehår. Vores særlige Nepalesiske luksus kvalitet som vi er ene forhandler af, blender fantastisk ind i det fine skandinaviske hår som vi har herhjemme.

Find vores store udvalg af 100% ægte hair extensions her

Skader hair extensions mit eget hår ?

Nej hair extensions skader som udgangspunkt ikke dit eget hår hvis håret påsættes - aftages - og behandles professionelt !
Du kan ende op med et virkelig ødelagt hår efter hair extensions hvis du ikke passer på - derfor anbefaler vi hos Avezu altid vores certificerede påsættere hvis arbejde vi kan stå 100% inde for.

Påsætterne har de nødvendige kurser for at kunne lave hårforlængelser så skånsomt som muligt for dit eget hår. Den vigtigste del af at have påsat hårextensions er ikke hvordan du plejer dem (selvom det også er utrolig vigtigt) det er hvordan du får dine nye hair extensions påsat.

Er hårplejen af dine hårextensions vigtig ? 

Det er meget vigtigt at pleje dine hår extensions godt - og jo bedre du er til at pleje dem jo mere naturligt vil dit resultat se ud !

Er det dyrt at have hårextensions?

Det er selvfølgelig en ekstra udgift at have på sat hår og vedligeholde sine hår extensions, det kommer man ikke uden om  !
Men når du først har været ude og købe dine nye hår extensions så kan du selv gøre rigtig meget for at dit nyindkøbte extensions hår kan holde så lang tid som muligt. 


Uanset om du har hårforlængelse med hot fusion, cold fusion, trense hår, flettemetoden, microrings extensions, tape on and off eller clips, så er det fælles for alle metoderne er at den rigtige pleje virkelig kan booste holdbarheden på dit extensions hår, så der går længere tid imellem at du skal købe nyt.

Sørg for at bruge gode produkter. De billige hårprodukter er ofte fyldt med en masse silicone som er designet til at få håret til at føles blødt ved at lægge sig på hårets overflade, men i længden kan det blive tørt og filtre.

Minimér brugen af olie ! Overdreven brug af hår olie kan have modsatte effekt end lækre, bløde og blanke lokker - nenlig at håret bliver tørt og filtrer sammen. Sørg altid for at flette dit hår ved aktiviteter så som fitness, løb og anden sport og undgå klor og saltvand. Flet desuden gerne dine extensions når du sover.

Er det tydeligt at håret ikke er mit eget ?

Hvis hair extensions er sat på professionelt og korrekt er det så godt som usynligt at det ikke er dit eget hår.
Når påsætningspunkterne er påsat korrekt uanset om metoden er hot fusion, trensehår, flette extensions osv, er påsætningspunkterne så godt som usynlige.


Hvis du går til en professionel og certificertet påsætter får du desuden klippet dine nye hair extensions til så de falder endnu flottere og mere naturligt ind i dit eget hår.

Desuden har vi hos Avezu et væld af farvekombinationer som gør det muligt at matche din egen hårfarve uanset om du har en helfarve eller striber. Du kan også sagtens bare bruge hair extensions til at give spil i dit eget hår.
Fx er mange glade for hot eller cold fusion som reflekser i håret da farven både holder bedre og er mere intens end når du får farvet striber i dit eget hår hos frisøren.

 

af Pernille Avezu - 18/05/2016 11.02.45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: