Hjælp os med at blive bedre !

Hjælp os med at blive bedre - Hos Avezu går vi meget op i god kundeservice

Hos Avezu er det vigtigt for os at yde den bedst mulige kundeservice så du får den ultimative oplevelse ved hvert køb.
Derfor bestræber vi os hele tiden på at blive bedre og i den forbindelse har vi brug for JER !
På Avezu kontoret er vi nysgerrige for at vide hvad vi gør godt og hvad vi kan gøre bedre for at blive bedre.
Derfor kunne vi rigtig godt tænke os hvis i hjalp os med at komme med ris og ros omkring jeres oplevelser hos os.

Avezu på Trustpilot og Facebook

Har du handlet hos os så håber vi at du har lyst til at dele din oplevelse med os ved at bedømme os enten på facebook eller trustpilot ( også meget gerne begge dele ) så vi fremover kan stå endnu stærkere i at betjene dig bedst muligt på Avezu.dk


Find Avezu på Trustpilot lige her !

https://dk.trustpilot.com/review/www.avezu.com


Find Avezu på facebook og anmeld os her:

https://www.facebook.com/AvezuHarextensions/

Har du spørgsmål så sidder vi altid klar på telefonerne, online chatten, mailen og på vores sociale medier facebook og instagram.
Vi deler gerne ud af vores erfaringer og hjælper med valg af farve, mængde, længde, og strukturer ! Har du et specifikt bestemt look du vil have hvad enten det er farve eller styling så send os et billede af det look du har i tankerne og så vil vi vejlede dig ud fra vores kompetencer så du får præcis det du går efter. Er det et specielt look kan vi henvise dig til de styling produkter, glattejern eller krøllejern som du skal bruge. 

Nepalesisk luksus hår extensions

Nepalesisk luksus hår Hos Avezu tilbyder vi vores kunder den højeste kvalitet inden for hair extensions. Vi fører kvaliteterne 5A+ og 6A+, selvfølgelig i 100% ægte remy hair og i vores Nepalesiske luksus kvalitet som vi er eneforhandler af.

Lige meget hvilken metode der er din favorit så finder du den hos Avezu. Vi har både hot fusion, cold fusion, Ezy weft, hår trenser, microrings extensions, ultra sonic metoden og clips on metoderne i fast sortiment, i et væld af farver.


Din tilfredshed er vores varemærke

Hos Avezu er vores vigtigste opgave at du er glad og tilfreds med dit køb hos os hvadenten det er hår extensions, glattejern, krøllejern, føntørrer, airbrush makeup eller vores fantastiske macadamia oil hårpleje serie. Derfor har vi altid den høje kvalitet for øje når vi vælger vores produkter og leverandører, og vi følger varens vej fra fabrikken til dig som slutbruger meget nøje for at sikre at du bliver tilfreds. 

Vi glæder os til at se jer på shoppen :)

 

 

af Pernille Avezu - 03/05/2016 15.07.50

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: