AVEZU støtter familier med kræftramte børn

AVEZU støtter familier med kræftramte børn - Vi tror på at hjælpe og glæde andre

Omkring 160 børn og unge under 14 år i Danmark rammes hvert år af cancer. Når et barn rammes af kræft medfører det ofte store ændringer for familierne, der bliver ramt. Store ændringer i dagligdagen, overskuddet mangler og man kan ikke længere gøre som det lystede. Vi kender alle til friheden ved bare at kunne tage i biografen, ud og spise, rejse og rigtig nyde livet – tænk hvis det pludselig ikke var muligt?

AVEZU hårextensions vil hjælpe med, at gøre en forskel. Vi tror på, at hjælpe og glæde andre. Ikke kun glæde vores kunder på shoppen, for hvem nye hairextensions er lykken, men også de børn og tilhørende familier, der rammes af cancer. Vi skal sætte pris på, hvad vi har og hjælpe hvor vi kan.


AVEZU VIL GØRE EN FORSKEL!

AVEZU hårextensions støtter cancerramte kræftramte børn


Hvad er familier med kræftramte børn for en organisation?

Familier med kræftramte børn, er en organisation, der stabler en lang række faglige og sociale aktiviteter på benene til glæde for børn og unge med kræft. Aktiviteter som kan give familierne mulighed for afslapning, hygge og som stiller fritidsaktiviteter til rådighed for børn og familier.  
Der bliver arbejdet på, at finde forbedringer i behandlingen og også omsorgen for de kræftramte børn og unge. 


Hvordan hænger FMKB* og AVEZU hår extensions sammen?

AVEZU støtter organisationen og på den måde sikrer det hjælp til at de kræftramte familier kan nyde lidt tid uden for hospitalets vægge. En tur i cirkus, Legoland eller Den Blå Planet kunne være få ud af mange muligheder, hvor familier med kræftramte børn kan tilbringe nogle dejlige timer. 


Vi skal hjælpe, hvor vi kan og hvis du sammen med AVEZU hairextensions og mange andre vil støtte familier med kræftramte børn, kan du læse meget mere på https://www.fmkb.dk/

 

*FMKB = familier med kræftramte børn

af Pernille Avezu - 02/09/2015 20.45.28

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: