Dinair Airbrush Makeup

35 vare(r)

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 129,00 DKK

Dinair Airbrush Makeup - Det nye hit hos stjernerne !

Dinair HD makeup

Airbrush Make up er en HD make up, det vil sige at makeuppen er udviklet og sammensat specielt efter at det er beregnet til High Definition - netop derfor er det ekstremt brugt på skuespillere, til fotoshoots, tv og på de røder løbere verden over - og nu er Dinair Airbrush makeup altså også tilgængelig for dig som forbruger i Danmark - Få en fejlfri og fløjlsblød hud som stjernerne.

Dinair Airbrush make up er det seneste nye fra USA og er allerede blevet et kæmpe hit blandt superstjernerne !

Skift dine beskidte makeup-pensler up med Dinair Airbrush Makeup

Den ultra lette forstøvning gør at makeuppen lægger sig på en fuldstændig anden måde end når der arbejdes med pensler på huden.

Døjer du med uren hud ?
Så kan det også være en íde at skifte dine gamle pensler og make up ud med Dinair Airbrush make up. De fleste skænker ikke deres pensler den store opmærksomhed, heller ikke når det gælder rengøringen heraf!Det betyder at du sammen med den make up du påfører også kører de gamle bakterier fra dine børster med ind i huden. Med airbrush får du en steril makeup da du ikke har kontakt med selve makeuppen før den rammer din hud.


Dinair produkterne fri for parabener, silicone, alcehol, og talk.

Dinair airbrush - ideel til alle hudtyper

Dinair Airbrush makeup er udviklet på en vandbaseret formel som gør den fantastisk i brug på alle hudtyper. Desuden er alle Dinair's produkter yderst velegnet til allergikere på grund af deres nænsomme indhold.

Dinair Airbrush makeup giver et naturligt og flot resultat.
Vi har et bredt udvalg af Dinair´s airbrush makeup og tilbyder også kurser i den perfekte anvendelse af airbrush makeup. 
Du kan finde alt til makeuppen lige fra concealer, foundation, rensevæske, øjenskygger, rouge, blush, eyeliner og makeup til bryn. 
Med airbrush makeup kan du opnå et fuldendt udtryk, hvor der lægges vægt på et flot og naturligt resultat, som fremhæver dine fordele og skjuler de små urenheder og lignende.


Har du brug for professionel hjælp til din makeup ?
Hvis du leder efter makeup, som er ideel til dækning af rødme, pigmentpletter, urenheder eller lignede, men som samtidig skal være behagelig at have på, så er Dinair airbrush makeup det perfekte valg.

Hvis du har behov for vejledning i hvilke produkter du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på info@avezu.dk

Du kan også tilmelde dig et af vores kurser, som giver dig viden om hvordan du påfører den perfekte airbrush makeup

 

 
Vis mere Vis mindre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-