Foundation - Dinair

Foundation - Forskellen på Colair og Glamour foundation fra Dinair.

- Dinair’s Glamour makeup er den originale makeupserie, som blev udviklet til at lægge en perfekt makeup. Denne serie som er vandbaseret, uden parabener og vandafvisende giver en flot makeup som ikke smitter af. Giver en let til medium dækning

- Colair makeup er en ny serie af makeup, som er rig på farvekorrigerende pigmenter. Det er kun nødvendigt med meget få dråber af denne makeup, da den er fantastisk pigmenteret. Makeuppen er vandafvisende og designet til en endnu bedre holdbarhed. Giver en let til fuld dækning.

7 vare(r)
Glamour Foundation - Dinair airbrush makeup
SPAR13%
Colair Radiance - foundation - Dinair airbrush makeup
Pris fra:
Specialpris 129,00 DKK
Pris: 149,00 DKK
SPAR13%
Colair Radiance - foundation - Dinair airbrush makeup - Lt. Golden beige C125
SPAR13%
Colair Radiance - foundation - Dinair airbrush makeup - Honey beige C128
SPAR13%
Colair Radiance - foundation - Dinair airbrush makeup - Dk. Golden beige C130
SPAR13%
Colair Radiance - foundation - Dinair airbrush makeup - Golden tan C133
7 vare(r)

Foundation fra Dinair når det er bedst!

Hos Avezu ved vi at foundation er basen for enhver god og flot makeup. Derfor tilbyder vi dig en foundation, som giver dig et naturligt og fejlfrit look, hvor der samtidig er lagt vægt på, at vores foundation skal passe til alle hudtyper. Du kan blandt de to typer foundation finde den nuance, som passer til din hudtone, så du opnår et resultat, der er tilpasset dig.

Dinair’s Glamour makeup er den originale makeupserie som blev udviklet til at lægge en perfekt makeup.

Denne serie, som er vandbaseret, er uden parabener og samtidig vandafvisende. 
Den giver en flot foundation som ikke smitter af. Du får en let til medium dækning.

Colair makeup er en ny serie af airbrush makeup og denne foundation er rig på farvekorrigerende pigmenter. Det er kun nødvendigt med meget få dråber af denne foundation, da den er fantastisk pigmenteret. Makeuppen er vandafvisende og designet til en endnu bedre holdbarhed. Du får en let til fuld dækning. 

Vi finder en foundation farve der passer perfekt til dig !

Uanset hvilken af de to typer foundation du vælger, så kan du være sikker på et naturlig og dækkende resultat. Hvis du har spørgsmål til valg af foundation ønsker vejledning, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 75 19 18 91 eller på mail info@avezu.dk. – Du kan også finde os i chatten her på shoppen.