Hvorfor vælge Dinair?

Hvorfor er Dinair airbrush makeup bedre?

Dinair´s makeup er vandafvisende, silikonefri, uden parabener og er ikke testet på dyr. Makeuppen bliver sprayet på huden som en fin ”tåge” du bestemmer selv hvor dækkende din makeup skal være. Resultatet er en let, perfekt og næsten usynlig makeup som holder hele dagen.

Hurtigere
Det kræver ikke meget øvelse at lægge din foundation, allerede efter få gange vil du være helt tryg ved det. Hvis du ser den medfølgende DVD vil du hurtigt kunne lægge både foundation, øjenskygge, blush og eyeliner.

Længere holdbarhed med Dinair airbrush makeup

Dinair makeup er specielt designet til at holde længere, den smitter ikke af, og har en holdbarhed på op til 24 timer. Dinair er brugt af mange professionelle makeup artister, fordi makeuppen er ekstra holdbar. For det bedste resultat anbefaler vi, at du lægger makeuppen på et rent ansigt. Brug helst en fugtighedscreme der ikke er oliebaseret, da makeuppen er lavet af vand, det kan forkorte holdbarheden, hvis du har en meget olieholdig fugtighedscreme indenunder. For det bedste resultat anbefaler vi, at bruge Dinair´s hudpleje produkter, der er designet til at komplimentere makeuppen.


Mix farverne
Bland farverne og lav dine egne ynglings farver. Det er nemt, du blander bare få dråber i din airbrush. Der er over 100 farver at vælge imellem, så mulighederne er uendelige når det drejer sig om at skabe farver. Du kan blande de forskellige foundation farver, hvilket gør det muligt at matche din hudfarve helt præcist.


Mere hjælp med makeuppen
Vi har en masse videoer der kan hjælpe dig, hvis du mangler inspiration eller bare er lidt usikker. Klik ind på siden med vores videoer og bliv guidet videre.

Avezu kunde Support

Vi hjælper dig hele vejen. I startersættet medfølger en meget omfattende DVD, der viser dig alle teknikkerne, og vi er klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os på info@avezu.dk eller telefon +45 26 13 85 34 / +45 75 19 18 91.

Vis mere Vis mindre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-