Introduktion

 

 

Fordele ved Dinair Airbrush Makeup

I modsætning til ”almindelig makeup” hvor du smører foundation på din hud, sprayer airbrushen en let ”tåge” af makeup, der får huden til se naturlig ud. Det lægger sig fint og jævnt på huden og giver et fejlfrit resultat fyldt med glød.

Airbrush makeup er især velegnet til at dække rødme, pigmentpletter, urenheder og lignende uden du har den tunge følelse af makeup . Hemmeligheden bag det flotte resultat er, at din egen huds glød skinner igennem og giver illusionen af, at huden er perfekt. Du bestemmer selv, om du ønsker en let eller meget dækkende makeup.

I menuen til venstre kan du læse mere omkring Airbrush makeup.

Tåler et kig tæt på 

Der er en grund til airbrush makeup er de kendte og stjernernes foretrukne makeup. Du ser ikke makeuppen, kun det smukke resultat.

Smuk makeup på ingen tid med Airbrush makeup

Det er hurtigt og nemt at lægge en smuk og naturlig makeup. Det tager kun få minutter, og resultatet holder hele dagen. Makeuppen er vandafvisende, tørrer på få sekunder og smitter ikke af. Airbrushen sprayer så præcist, at du hverken får det i håret eller på tøjet.

Ingen bakterier og en masse produktspild

I modsætning til pensler og børster der indeholder bakterier, er airbrushen mere hygiejnisk. Du sprayer din makeup på og undgår derved at overføre en masse bakterier til din hud. Der er mange, der oplever en stor forskel på deres hud efter kort tids brug. Du rengører din airbrush med vand og den cleaner, der følger med i alle startsættene. Det er hurtigt, nemt og makeuppen fjerner du, som du plejer.

Kunde Support ved Avezu

Vi hjælper dig hele vejen. I startersættet medfølger en meget omfattende DVD, der viser dig alle teknikkerne, og vi er klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os på info@avezu.dk eller telefon +45 26 13 85 34 / +45 75 19 18 91.

Vis mere Vis mindre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-