Drømmer du om stærkt og sundt hår? Find dem her

Drømmer du om stærkt og sundt hår ? leave-in treatment fra ghd et must-have til dig der vil forkæle dit hår eller hårextensions !

Drømmer du om stærkt og sundt hår? Find dem her. Et must for det perfekte og stærke hår er de rigtige produkter ! ghd har lanceret et nyt banebrydende leave in treatment som sætter standarten for et professionelt salon resultat derhjemme. ghd Advanced Split End Therapy er designet til at samle og reparere ødelagte spidser og hårfibre og desuden går den aktivt ind og forebygger nye skader på håret. Alfa og omega for et smukt og glansfuldt hår er at skellaget og hårets hårfibrer er lukket af så lyset reflekteres optimalt på hårets overflade.

Men hvordan anvendes dette vidunder ghd produkt så ?

Skal man lade det virke i timevis med staniol og et håndklæde over, vaske det ud med iskoldt vand imens man står på ét ben ?  Svaret er heldigvis NEJ ! 😉

ghds Advanced Split Ens Therapy er utrolig nem at bruge og kræver ingen tid.. faktisk sparer du tid samtidig med at dit hår får optimal pleje!


Sådan anvendes ghd’s leave in treatment.

Vask håret med shampoo, og gerne to gange for at håret er helt afrenset og klar til at tage imod de plejende egenskaber !
Tør håret godt i et håndklæde så det ikke er driv vådt, ryst derefter tuben godt før brug. Der skal ca bruges omkring 10 ml pr. behandling. Påfør split end produktet i spidserne eller hvor der ellers er skader i håret og red håret igennem med en bredtandet kam eller en børste for at fordele produktet ligeligt i håret. Til slut føntørres håret sektion for sektion for at sikre produktets indtrængen i alle hårets lag derefter glattes håret sektion for sektion for at aktivere produktet. Produktet får sin virkning når det aktiveres fra glattejernet og føntørrens varme, du skal derfor ikke være nervøs for at bruge disse redskaber i dit hår.

Du kan nu style dit hår som normalt efter end behandling – dette ghd treatment holder i op til 10 hårvaske og så gentages behandlingen igen for at sikre den bedste pleje og styrke til dit hår.

og voilá lækkert sundt hår, samlede lækre spidser uden den fedtede fornemmelse fra olie og andre leave in produkter !

Da vi hos Avezu er officiel ghd forhandler fåes ghd leave in Advanced Split End Therapy selvfølgelig på vores hjemmeside.

Oprettet i Populære Af Pernille Avezu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger