Før og efter billeder – Påsætning af hair extensions

Se flotte resultater af før og efter billeder med påsætning af hair extensions.  Avezu har professionelle frisør & extensionister i hele Danmark. 
Kontakt os på mail Info@avezu.dk hvis du ønsker kontaktoplysninger på en af vores dygtige extensionister i dit område.


Få flot og langt hår med hair extensions fra Avezu. Alle fortjener et smukt hår!


Drømmer du om langt hår? Vi har extensionister i hår extensions silkeborg, Odense, Kolding, Vejle og mange andre byer.

Her finder du hair extensions før og efter billeder. 

Extensions i kort hår før og efter – Se forvandlingen!

Drømmer du selv om fyldigere, længere eller kraftigere hår? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos Avezu hjælper vi dig med at opnå netop dette ved hjælp af ægte hair extensions i god kvalitet og i de rette nuancer.

Vi ønsker, du får den absolut bedste kvalitet og et naturligt resultat, og derfor bruger vi udelukkende ægte nepalesiske hair extensions. Se billederne af extensions i kort hår før og efter her på siden og bliv inspireret til måske selv at få lavet extensions.

Få hår præcis, som du ønsker det med flotte extensions

Hair extensions er geniale til at skabe mere fylde og længde i håret, hvilket vores billeder af extensions i kort hår før og efter er fantastiske eksempler på. Hos Avezu er vi specialister i extensions, og derfor finder du et væld af hair extensions, som kan sætte prikken over i’et på dit look og løfte det til nye højder.

Extensions har i mange år været populære, men efterspørgslen er steget voldsomt inden for de seneste år, og heldigvis for dét. De er ganske enkelt den sikre redning, hvis du eksempelvis har tyndt, slidt eller kort hår; eller blot ønsker endnu mere fylde.

Ikke desto mindre hersker der stadig usikkerheder og tvivl om, hvordan resultaterne bliver, og hos nogle er hair extensions endda stadig forbundet med tydelige overgange i håret og dårlige nuancematch, hvilket ganske enkelt er ærgerligt. Af den grund ønsker vi, hos Avezu, at skabe mere gennemsigtighed omkring påsætningen og resultaterne af vores hair extensions i kort og langt hår. Derfor finder du blandt andet resultater af vores extensions i kort hår før og efter, så du forhåbentligt kan pakke bekymringerne væk.

Flot og fyldigt hår? Se de flotte resultater med extensions i kort hår før og efter her

Extensions handler om meget mere end at skabe fylde og længde. Ved at bruge extensions kan du nemlig give dit hår et ordenligt skud velvære. Dit hår vil automatisk se sundere og mere velplejet ud; akkurat, som når du har været ved frisøren. Den helt store forskel er dog, at du ved frisøren typisk får taget længde og fylde af for at få et sundere hår, hvor du ved Avezu får et sundere og mere velplejet og glansfuldt hår uden at miste hverken længde eller fylde.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men så tag et kig på billederne her på siden. Hos Avezu er vi i hvert fald ikke i tvivl om, at ”et billede siger mere end 1000 ord”. Du finder flere eksempler på extensions i kort hår før og efter, hvor der både har været et ønske om at skabe længde og fylde. Omvendt finder du også billeder af extensions i langt hår før og efter, hvor ønsket primært har omhandlet fyldigere og kraftigere hår. Uanset hvad dit ønske måtte være, har Avezu professionelle frisører og extensionister i hele Danmark, som står klar til at forvandle dit hår til en million.

Få et godt tilbud på extensions i høj kvalitet med lang holdbarhed

Du er mere end velkommen til at skrive en mail til info@avezu.dk for at høre mere om dine muligheder. Vi sætter dig også gerne i kontakt med én af vores dygtige extensionister i dit område, så du nemt og effektivt kan få det hår, du altid har drømt om. Udover at få hårdrømme til at gå i opfyldelse rådgiver vi også vores kunder om, hvordan de helt præcist skal pleje deres hår og extensions ved hjælp af vores pleje- og stylingprodukter, så de opnår langvarige og smukke resultater.