ghd Advanced Split End Therapy - Leave in cream 100 ml

5060356731428

299,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Brand: GHD

ghd Advanced Split End Therapy - Leave in cream 100 ml - Blødgørende og samler spaltede spidser

ghd Advanced Split End Therapy er et plejende og cremet leave-in produkt til skadet hår. Den indeholder en kombination af nærende ingredienser, som beskytter håret mod skader, som kommer af daglig styling og miljømæssigt stress. Advanced Split End Therapy samler og lukker ødelagte hårfibre, reparerer spaltede spidser, og er samtidig med til at forhindre nye skader i at opstå, ved at lave en beskyttende hinde omkring hver enkelt hårstrå. Den giver et stærkere hår, som ser mere glat og glansfuldt ud. For bedste resultat skal der ikke bruges conditioner inden brug af dette produkt, og efter føntørring skal håret glattes med glattejern for at aktivere produktet i håret via varmen fra dine redskaber. Produktet et lætvægt og går ind og plejer og nærer håret uden at tynge det. Perfekt til alle hårtyper.

ghd split end leave in balsam virkning er estimeret til 10 hårvaske - så de 9 næste hårvaske følger du bare dine almindelige hår rutiner.

 

ghd Advanced Split End Therapy køb den allerede i dag og få et sundere, stærkere og mere glansfuldt hår, let og enkelt.

Sådan anvender du ghd's nye vidunder leave in treatment:

Hvordan anvender jeg ghd Advanced Split End Therapy i mit hår?

Vask håret med shampoo, gerne to gange så ghd Advanced Split End Therapy har optimale vilkår for at trænge dybt ind i håret.Tør derefter håret godt i et håndklæde, ryst tuben godt før brug. Doseringen er ca. 10 ml produkt pr gang. Kom ghd Advanced Split End Therapy treatment i spidserne eller hvor der ellers er skader på dit hår.

Red forsigtigt håret igennem med en bredtandet kam for at fordele produktet ligeligt i alle hårets lag, længder og spidser. Føntør håret sektion for sektion for optimal aktivering af de virksomme stoffer i produktet. Til sidst glattes håret igennem, sektion for sektion for ligeledes at aktivere produktet og låse det inde i hårets kerne.

 

Vores mest populære

Pris: 1249.0000 DKK

1099.0000 DKK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-