ghd Aura - Føntørrer

5060356731633

1.549,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Brand: GHD

ghd - aura føntørrer - Få tørt hår på ingen tid

ghd Aura Professional Hair Dryer tager føntørring til et helt nyt niveau, og giver dig den ultimative salon følelse. Med ghd's unikke Cool-Wall ™ teknologi, skabes der en ring af kold luft rundt om den varme luft fra føntørreren. På den måde kan man komme tættere på hovedbunden og skabe en volume der starter fra hårrødderne og har et langt mere intensivt hold. Desuden finder vi Laminair teknologien som giver en meget mere koncentreret strøm af luft, og dermed en mere præcis og kontrollert føntørring.


Hvad enten du ønsker glat, voluminøst eller super glansfuldt hår, er ghd Aura Professinal Hair Dryer lige noget for dig.

Forkæl dig selv med perfekte resultater hver gang du styler og føntørrer håret. Med denne føntørrer har du alle odds på din side. Ghd Aura er udviklet således at det ikke er nødvendigt med en diffuser - ghd air iffuser passer således ikke på Aura da du opnår de bedste resultater uden diffuser påsat fønen.

Ved Aura er lufstrømmen så koncentreret sammenlignet med normale føntørrer så du skal arbejde meget mere roligt med denne føn og lade luftstrømmen skabe resultaterne.

Vi anbefaler en svinehårsbørste rundbørste sammen med aura for at give optimal shine og ligge de helt små hår ned, under din føntørring.

Vores mest populære

Pris: 798.0000 DKK

498.0000 DKK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-