ghd Contour Crimper - krabbejern (Limited Edition)

5060034527640

1.099,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Brand: GHD

ghd Contour Crimper - Skab tekstur og fylde med krabbejernet fra ghd.

KREPPEJERNET ER MED KERAMISK PLADER.

ghd Contour Crimper er et keramisk krabbejernjern, der er ideelt til at skabe spændende, krabbede lokker i håret samt masser af tekstur og fylde. krabbejernet varmer op på få sekunder og er nemt at anvende. Håret efterlades silkeblødt og blankt med en krusfri finish på grund af kreppejernet ioniske effekt. ghd Contour Crimper er velegnet til alle hårtyper og strukture.

ghd Contour Crimper har en jævn varmefordeling, der giver holdbare, creppede hårlokker. 

Creppede lokker er nemlig moderne igen, og kan bruges på utallige måder i din styling. Skab volume, effekter eller et råt look. Kun fantasien sætter grænser. ghd Contour Crimper har keramiskeplader der har en konstant temperatur på 185°C, som sikrer en jævn varmepåvirkning på håret. Med den 2,7 meter lange ledning, kan du altid være sikker på at kunne nå en stikkontakt. ghd Contour Crimper har en automatisk sleep-mode funktion, der aktiveres når styleren ikke har været brugt i 30 min, derefter slukker den.

SKAB MASSER AF FYLDE MED KREPPEJERNET FRA GHD

Ønsker du flotte, creppede lokker eller ekstra fylde i dit hår, er ghd Contour Crimper fra ghd det perfekte stylingredskab for dig. Det keramiske crepejern giver dig mulighed for at skabe fylde uden, at du skal bruge massere af tid på at toupere dit hår.

Anvend altid ghd Contour Crimper i tørt hår. Tag en hårlok, og placér den i crepejernet. Lad den sidde i nogle få sekunder, og gentag med resten af hårlokken og resten af håret, indtil det ønskede resultat opnås. Du kan også anvende crepejernet ved hovedbunden for at skabe ekstra fylde. Løft håret, og crepe det inderste hår. 


HUSK at købe varmebeskyttelses spray fra ghd sammen med dit crepejern.

Vores mest populære

Pris: 1399.0000 DKK

499.0000 DKK

Pris: 747.0000 DKK

499.0000 DKK

Pris: 70.0000 DKK

59 DKK

Pris: 129.0000 DKK

79.0000 DKK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-