ghd Gold Collection V Max Styler Glattejern + ghd Heat Protect Spray + ghd Paddle Brush

GHD-0001

Pris: 1.799,00 DKK

Specialpris 1.499,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Brand: GHD

ghd V Gold Max Kit Glattejern - Billigst på markedet!

Avezu.com er officiel autoriseret ghd forhandler i Danmark  Godkendt ghd forhandler  

Med ghd V Gold Max Kit får du ikke bare en ghd V Gold Max Styler, men også ghd Style Heat Protect Spray, ghd Pladebørste samt 2 stk frisør klips. Dette er unik mulighed for at købe et samlet sæt med alt du behøver for at opnå smukke og holdbare frisurer.

ghd max glattejern

ghd V Gold Max Styler er designet med en særlig nano-silver belægning på varmepladerne, som er med til at give et ekstra glansfuldt hår. Dette glattejern er specielt godt til dig med lidt tykt og krøllet hår, da det brede hoved kan glatte større sektioner ad gangen. Flere og flere bruger også deres glattejern til at lave krøller og derfor er pladerne på dette glattejern ekstra afrundede og fleksible, så de er endnu mere effektive til at lave bløde krøller i håret. ghd V Gold Max Styler holder en konstant temperatur på 175°C - 185°C, varmesensoren sikrer en jævn og ensartet varmefordeling under hele stylingen. Glattejernets isolerede overflade sørger for at man har et godt og sikkert greb. ghd V Gold Max Styler kan forvandle en dårlig hårdag til en fantastisk hårdag, hvor håret stråler om kap med solen.


Perfekt til et lidt tykt og/eller krøllet hår
Giver glansfuldt hår
Nano-silver belægning
Temperatur på 175°C - 185°C
Sleep mode
2,6 meter drejeledning
Universal strømforsyning
2 års garanti

ghd Style Heat Protect Spray 120 ml:

Varmebeskyttende letvægtsspray, som er ideel ved dagligt brug af føntørrer eller glattejern. Produktet sprayes i håndklædetørt hår før føntørring, eller i tørt hår før brug af varmeredskaber.

ghd Paddlebørste: 

Klassisk børste specielt designet til dig med mellemlangt til langt hår. Børsten er perfekt til at bruge i kombination med føntørring eller glatning af håret og til at fjerne krusninger i håret. 

Hos Avezu.com garanterer vi at alle vores produkter er 100% ægte og vi tilbyder fuld garanti direkte fra ghd. På ghd Gold Collection V Max Styler får du 2 års fuld garanti.

Brand:
ghd

 

Vores mest populære

Pris: 798.0000 DKK

498.0000 DKK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-