Ghd Gold Max Styler Glattejern

5060034529217

Pris: 1.399,00 DKK

Specialpris 1.299,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Brand: GHD

ghd Gold Max Styler Glattejern - Perfekte glattejern til langt og tykt hår

ghd Gold Max glattejernet har en særlig nano-silver belægning på varmepladerne som glider lettere igennem håret og gør det endnu mere blankt end med andre glattejern på markedet.

ghd Gold Max Styler er en opdateret version af den klassiske ghd glattejern i et nyt og mere strømlinet design.

Max styleren fra ghd er specielt effektivt til dig med langt, kraftigt og/eller krøllet hår, da de brede plader hurtigere arbejder sig igennem håret.

Mange bruger også deres glattejern til at lave krøller med og derfor er kanterne på dette glattejern ekstra afrundede så det er endnu mere effektive til at lave smukke bløde krøller i håret. Glattejernet bliver 185° C varmt, hvilket er den perfekte styling temperatur for håret for at holde det sundt og stærkt.

Ekstra features i ghd Gold Max: Ligesom sin forgænger har ghd Gold Max indbygget spændingsomformer som gør at man kan bruge det overalt i verden uanset hvilken spænding der er i stikkontakterne. Derudover er der også indbygget sleep mode funktion som gør at glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter hvis det ikke har været i brug.

Hos Avezu er vi godkendt officiel forhandler af ghd !

Husk at beskytte og pleje dit hår når du glatter eller krøller det. Du finder ghd's varmebeskyttelses spray ( ghd heatprotect ) og ghd Curlhold her på shoppen ! Tilmeld dig vores nyhedsbrev: