ghd limited edition Deluxe Dry & Curl Wand gift set - Arctic gold

GhD-0041

2.199,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Brand: GHD

ghd limited edition artic gold deluxe dry & curl wand - Det ultimative give sæt

Det ultimative styling sæt til vinterens mange fester ! Den populære ghd creative curl wand i en smuk arctic guld udgave, der er fantastisk til at style et afslappet beachy look i alle hårtyper og hårlængder, derudover får du ghd air føntørren i en matchende arctic guld udgave, der giver et flot og blankt hår 2x hurtigere med dens kraftfulde motor. Avanceret ion-teknologi reducerer krus og statisk hår og giver et professionelt finish. Sættet indeholder desuden en lækker limited edition af ghds varme resistente heat mat. Det hele elegant pakket i en arctic gold gaveæske, lige til at lægge under træet.

Husk at benytte ghd's curl hold spray i håret inden du skaber dine krøller, for fantastisk hold og beskyttelse af håret så det forbliver sundt og glansfuldt.
Ghd's prisvindende curl hold spray finder du naturligvis på Avezu's webshop. For at fremhæve dine krøller kan du kramme et par dråber af ghd's smooth and finish serum i længderne, det vil tilføje en fantastisk glans til dit look samtidig med at serumens plejende egenskaber efterlader håret silkeblødt og sundt. Begge produkter findes naturligvis på Avezu's webshop.

Vores mest populære

Pris: 747.0000 DKK

499.0000 DKK

Pris: 1679.0000 DKK

1199.0000 DKK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-