Avezu Glattebørste - Elektrisk glattebørste - Straightening brush

glattebørste

Pris: 1.099,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Brand: Avezu

SÅ ER LAGERET IGEN FYLDT OP 

Glattebørste - Elektrisk glattebørste - Straightening Brush - Glatter håret mere skånsomt

 

Der kan være små ridser på overfladen eller på håndtaget af børsten, men ikke nogle af betydning. OG derfor du kan få den til denne vanvittige billige pris og selvfølgelig med 2 års garanti som købeloven siger.

 

Der er mange glattebørster på markedet, så sørg for at vælge en af god kvalitet så dit eget hår ikke skades og så du får alle de gode fordele ved en elektrisk glattebørste. 

Kan glattebørsten glatte mit tykke og krøllet hår?

Ja glattebørsten fra Avezu kan glatte både tykt og krøllet hår. 
Den originale glattejernsbørste som med få strøg glatter dit hår samtidig med at du beholder en masse volumen og fylde i håret.
En glattebørste giver dig de bedste egenskaber fra begge verdener af glattejern og hårbørste. Nu kan du ligeså let som det er at børste sit hår, glatte det hurtigt og skånsomt. Da børsten hverken trækker eller klemmer omkring håret som et normalt glattejern gør, er børsten meget mere nensom mod både hår og hovedbund.

Glat nemt og hurtigt dit hår med den populære glattebørste

Glattejerns børsten har en keramisk belægning der sikrer optimal varmefordeling, så du opnår perfekte jævne resultater hver gang, og de keramiske plader er desuden med til at skåne håret, gøre det mere glansfuldt.
Hvor almindelige glattejern kan efterlade dit hår fladt og livløst så går glattebørsten ind og giver dit hår en masse flot fylde, ligesom når du børster håret med din hårbørste.
Børsten er forsynet med silicone dupper som beskytter din hovedbund mod varmen og sikrer at det kun er håret der berører de keramiske overflader. Udover at beskytte din hovedbund mod varmen fra glattebørsten går de bløde dupper også ind og masserer din hovedbund og øger blodcirkulationen, som bidrager til et undere og mere glansfuldt hår.

Børsten bliver opvarmet til 230 på kun få sekunder.

Glattebørsten er velegnet til alle hårtyper pågrund af den skånsomme varme.

Den elektriske glattebørste er selvfølgelig CE mærket, med EU stik og selvfølgelig med 24 måneders garanti.

Glattebørsten må kun anvendes i tørt hår ! 

Vores mest populære

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-