Avezu Glattebørste - Elektrisk glattebørste - Straightening brush

Specialpris 799,00 DKK
Pris: 1.099,00 DKK

På lager

Glattebørste - Glat håret mere skånsomt med en glattebørste

Der er mange glattebørster på markedet, så sørg for at vælge en af god kvalitet så dit eget hår ikke skades og så du får alle de gode fordele ved en elektrisk glattebørste.

Glattejerns børste kommer i en lækker Avezu æske 
LED-temperaturregulering - Kan justeres i varmen fra 180 - 230 grader

 

Kan glattebørsten glatte mit tykke og krøllet hår?

Ja glattebørsten fra Avezu kan glatte både tykt og krøllet hår. 
Den originale glattejernsbørste som med få strøg glatter dit hår samtidig med at du beholder en masse volumen og fylde i håret.
En glattebørste giver dig de bedste egenskaber fra begge verdener af glattejern og hårbørste. Nu kan du ligeså let som det er at børste sit hår, glatte det hurtigt og skånsomt. Da børsten hverken trækker eller klemmer omkring håret som et normalt glattejern gør, er børsten meget mere nensom mod både hår og hovedbund.

Glat nemt og hurtigt dit hår med den populære glattebørste

Varmejerns børsten har en keramisk belægning der sikrer optimal varmefordeling, så du opnår perfekte jævne resultater hver gang, og de keramiske plader er desuden med til at skåne håret, gøre det mere glansfuldt.
Hvor almindelige glattejern kan efterlade dit hår fladt og livløst så går glattebørsten ind og giver dit hår en masse flot fylde, ligesom når du børster håret med din hårbørste.
Børsten er forsynet med silicone dupper som beskytter din hovedbund mod varmen og sikrer at det kun er håret der berører de keramiske overflader. Udover at beskytte din hovedbund mod varmen fra glattebørsten går de bløde dupper også ind og masserer din hovedbund og øger blodcirkulationen, som bidrager til et undere og mere glansfuldt hår.

 

Skånsom glatning med en glattejernsbørste  

Glattebørsten er udstyret med en keramisk belægning, som har til formål at glatte håret på en skånsom og effektiv måde. Dét, kombineret med børstens kontrollerende brug af varme, gør den elektriske børste til et mere nænsomt alternativ til det almindelige glattejern. Så ønsker du et sundt og velplejet hår, kan du med fordel gøre dig selv og dit hår den tjeneste at udskifte det almindelige glattejern med den elektriske glattebørste. 

Hårbørste med varme består af et stort børstehoved, som er spækket med små bløde dupper. Disse dupper tjener 3 forskellige formål – først og fremmest sørger de for, at du ikke brænder dig undervejs i glatningen. Dernæst forkæler de din hovedbund med en behagelig omgang massage. Sidst, men ikke mindst, øger de blodcirkulationen i din hovedbund, hvilket er vigtigt for at kunne holde håret sundt. 


Hvordan bruger jeg glattebørsten? 

Den elektriske glattebørste gør det hurtigt og nemt at få flot, glansfuldt, glat hår. Ønsker du at vide mere om børsten og blive klogere på, hvordan du anvender den, så kan du med fordel læse med her, hvor du får vores bedste tips til, hvordan du opnår det bedste resultat ved hjælp af glattebørsten. 

- Spray heat-protect
 i dit hår, så dit hår er beskyttet mod varmen. 
- Brug udelukkende glattebørsten i tørt hår, da dette giver det bedste resultat og sørger for, at dit hår hverken beskadiges eller udtørres. 
- Tænd for glattebørsten og afvent mens, børsten varmes op – dette tager under 1 minut.
- Børst håret forsigtigt og sørg for, at børsten trænger så langt ind i håret som muligt.
- Er dit hår meget tykt, kan det være en god ide at dele håret op for at gøre arbejdet nemmere. 

 

Glattebørsten må KUN anvendes i tørt hår !
Børsten bliver opvarmet fra 180 - 230 på kun få sekunder.
Brugsanvisning medfølger

Glattebørsten er velegnet til alle hårtyper pågrund af den skånsomme varme.

Den elektriske glattebørste er selvfølgelig CE mærket, med EU stik og selvfølgelig med 24 måneders garanti.

Brand: Avezu
Varenummer: GB-0001

* Råd og vejledning på tlf. 75191891

* Hurtig levering: 1-2 arbejdsdage

* 21 dages returret på vare efter modtagelse

* Hair extensions i høj kvalitet hos Avezu.