Hår extensions kvalitet

Hår kvalitet – Luksus Hår extensions  

Kvalitetskontrol på højeste niveau hos Avezu

Hos Avezu har vi altid øjne og ører åbne for nye og forbedrede kvaliteter på markedet. 
Når du køber hår hos Avezu er du sikret en enestående kvalitet og et højt serviceniveau, disse faktorer gør at du altid er sikret en god kundeoplevelse med høj kvalitet.

Der findes et udtal af steder hvor du kan købe dine extensions – men husk at pris og kvalitet i høj grad følges ad når man har med extensions at gøre. Hos Avezu er vi ikke de absolut billigste på markedet, tilgengæld er vores kvalitet høj og vi har en kundeservice ud over det sædvanlige.

Ægte Nepalisisk hair extensions hår af bedste kvalitet. Håret leveres fra det bjergrige Nepal, hvor noget af verdens bedste hår kommer fra. Dette skyldes især den sunde levestandard som der er i Nepal med højt mineral indhold. Det er bl.a. i Nepal, at man finder nogle af verdens ældste mennesker.

Hår extensions håret er blødt og smidigt, at arbejde med og i daglig brug. Håret blender forrygende med europæisk hår. – Formel der gør at håret kan blive på op til 7 måneder til 1 år. Ved brug af korrekt pleje.

Kvalitet: 
100% Remy hair , Grade 5A+, Human Hair
Når der står “Grade” dækker det over et helt system af grader på hår extensions.
Grade A er ægte hår hvor imod hår extensions i kvaliteten B, er et mix af syntetisk hår og ægte hår. 

Hvad betyder de forskellige grades og kvalitetsbeskrivelser ?

Hår extensions der har betegnelsen A til AAA er hår som er kemisk behandlet remy hår. Håret i disse grader er ofte affarvet og så derefter indfarvet i standart farver efterfølgende. Hår extensions i denne kvalitet anbefaler man ikke at man begynder at farve på, da håret allerede er behandlet hårdt med en række kemiske processer.
Når hair extensions beskrives som grade 4A og 5A er håret af høj kvalitet. Disse hair extensions har gennemgået en langt mildere farveprocess og selve indfarvningen er også mere skånsom. Dette hår kan som udgangspunkt sagtens farves og tones på grund af den høje kvalitet håret har, da man kan sammenligne det med ens eget, men vi anbefaler aldrig at farve eller tone håret som hovedregl da vi ikke kan stå inde for hårets kvalitet når kunder begynder at farve det individuelt med vidt forskellige produkter.
Der kan være stor forskel på hvilke produkter kunder vælger at farve eller tone hår extensions med og det kan derfor resultere i varierende resultater som svinger fra kunde til kunde. Så vælg som udgangspunkt altid den hårfarve der matcher din nuværende farve for det bedste hair extensions resultat.

Kvaliteten 6A er den højeste kvalitet på markedet af hair extensions, håret er meget begrænset behandlet og fåes derfor kun i et udvalg af naturlige farver og mix-kombinationer, denne kvalitet fåes ikke i body wave eller crazy colours, men efter første vask vil håret takket være den høje kvalitet få et flot naturligt fald.

Vi fører Luksus Double Drawn grade 6A kvalitet i følgende metoder

Volume clips on, trense hår, hot fusion, og cold fusion. Betegnelsen Double Drawn dækker over en kvalitet hvor 95% af hårstråene er lige lange fra rod til spids så håret får en flot og tyk bund uden der skal klippes op i det.

Du kan finde både vores alm single drawn og double drawn hår extensions trenser her

Plej dine extensions for øget levetid !

Ved køb af Avezu’s speciel udviklede hårplejeserie, kan du faktisk opnå 5 ugers garanti fra købsdato.
Vores hårplejeserie er uden salt og sulfater og er derfor specielt velegnet både til dit eget naturlige hår samt den bedste pleje til dine hår extensions. 
Alle vores produkter er grundet deres indhold af højkvalitets ingredienser specielt mild mod hovedbunden, så selv de med fordel kan bruges til en sart hovedbund. 
Det anbefales endvidere at plejeanvisningen følges grundigt for at øge hårets holdbarhed.


AVEZU er ene-importør i Scandinavien af hår med Nepalesisk oprindelse og hårkvalitet. 

Du modtager håret i original AVEZU emballage.
Du kan finde en lang række tips og tricks om pleje og hvordan du skal passe på dine nye extensions, på vores Avezu Blog. 

Hos Avezu vægter vi kundeservice som det højeste element i vores virksomhed, derfor kan vi altid yde professionel vejledning omkring farvevalg, påsætnings metoder, kurser, og styling. 

Er du i tvivl om hvilke farver der ville matche netop din hårfarve eller har du et ønske om et bestemt look så kan vi altid hjælpe dig hvis du sender os en mail med billede til Info@avezu.dk