Conditioner & hårkur

Conditioner og hårkur - Den helt rigtige conditioner til dine hårextensions

Drømmer du om en conditioner eller hårkur der tilfører dit hår fugt samt genskaber hårets vitalitet? Så er du kommet til det helt rette sted, idet vi hos Avezu udvikler hårprodukter specielt til dette! 

8 vare(r)
SPAR13%
Avezu Hair extensions hårplejeserie - Hårshampoo, Conditioner, kur & Serum
SPAR57%
10 x Avezu´s Hair extensions hårplejeserie - Hårshampoo, Conditioner, kur & serum
Avezu silver hårshampoo 250 ml
SPAR12%
Avezu Hair extensions Hårshampoo 250 ml
Specialpris 149,00 DKK
Pris: 170,00 DKK
SPAR12%
Avezu Hair extensions Hårbalsam - Conditioner 250 ml
SPAR24%
Avezu Hair extensions Hairmask - Hårkur 500 ml
8 vare(r)

Hårprodukter med naturlige olie.

Med en conditioner eller hårkur fra Avezu serie, opnår du et blødt og skinnede hår. Vores conditioner og hårkur er tilsat naturlige olier, hvilket giver en dyb rensning og tilfører fugt til håret, samt det reparerer hårets indre lag. Indholdet blødgøre håret samt genoprette hårets sundhed indefra. Hvilket gør det muligt for dig, at opnå de bedste forudsætninger for et sundt og glansfuldt hår.

 

Avezu hårpleje giver et sundt og glansfuldt hår.

Vores conditioner og hårkure produkter er udviklet både til brug i eget hår samt til extensions, så surf rundt på siden og find den rette conditioner eller hårkur til dit hår. For det mest optimale resultat, anbefaler vi at anvende vores conditioner eller hårkur i kombination med vores andre hårprodukter. 

 

Kontakt Avezu's professionelle kundeservice

Har du brug for vejledning til valg af vores produkter eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 19 18 91.