Hår vitaminer

6 vare(r)

Hår vitaminer - Her finder du Avezu store udvalg af hår vitaminer fra Sugarbearhair og HairLust

Både HairLust og Sugarbearhair er lækre, smagfulde og sjove vingummi vitaminer til håret. Disse hår vitaminer hjælper dig med at få et længere og tykkere hår uden at gå på kompromis med smag og velbehag. HairLust Gummies og Sugarbearhair blå vingummi bamser vitaminer er egnet til vegetarer, allergikere og folk, som ikke kan lide at sluge piller. 

Hvad gør SugarBearHair hår vitaminer bamser? 

SugarBearHair giver dig alt hvad du behøver for at dyrke det sundeste længste hår.
- Vokser længere og stærkere hår
- Forbedre hårets sundhed
- Øger hårets styrke
- Forbedre hårets elasticitet
- Stopper håret i at knække
- Ikke testet på dyr.
- Fri for gluten, gelatine og soya.
- Biotin hår vitaminer

Sugarbearhair hairvitamins Indeholder:

- Vitamin B12
- Zink

- Kolin

- Inositol

- Kokosolie

- Folsyre

- Biotin

- Pantotensyre

- Vitamin A
- Vitamin C

- Vitamin D

- Vitamin E

- Vitamin B6
- Jod

- Naturlig bær ekstrakt

- Sukker (3 gram/15 kalorier pr. daglig servering)

 Spørgsmål omkring SugarBearHair og HairLust vitaminerne

 - Må jeg spise disse vitaminer når jeg er gravid eller ammer? 

Det er sunde hårvitaminer, så det burde ikke være et problem. Men vi anbefaler alligevel at du spørger din læge til råds.

- Er der bivirkninger ved at spise vitaminerne? 

Nej, der er ingen kendte bivirkninger ved at spise Sugarbear eller HairLust hår vitaminerne, men er du allergisk eller overfølsom, så læs venligst ingredienslisten igennem, inden du indtager vitaminerne.

- Kan jeg risikere at få hår over hele kroppen? 

Nej, Sugarbearhair og HairLust hår vitaminerne indeholder ingen hormoner på nogen måde, så de vil ikke påvirke hårvæksten på resten af kroppen eller dit ansigt

- Hvor mange hair vitamins skal jeg tage? 

Sugarbearhair hår vitaminer bear anbefaler 2 stk vitamin bamser om dagen. Og HairLust anbefaler 3 stk gummies om dagen for maksimal effekt.

 

HVORDAN BESTILLER JEG SUGARBEAR VITAMINERNE??


Prisen er 279,- for 1 bøtte / 1 mdr. 3 bøtter 699 kr,- SPAR 138 kr 

Ønsker du at vide mere om hår vitaminerne eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@avezu.dk eller 7519 1891 eller fange os på vores online chat nederst på siden.

HairLust hårvitaminer og hårpiller

HairLust sortiment byder på vitaminer, hårpiller og hårplejeprodukter, der fremmer skønheden indefra.
HairLust er en dansk producent af kosttilskud, der fremmer skønheden indefra. Sortimentet byder på hårvitaminer og piller, der gør langt, fyldigt og smukt hår til en realitet.

Historien bag HairLust

HairLust er en nystartet, dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere kosttilskud til håret og hårplejeprodukter, der giver dokumenterede og omfattende resultater. Et ordsprog siger: HairLust har denne filosofi: at alle skal have ret til langt, smukt og fyldigt hår uanset genetik og hårtype. Virksomhedens motto er, at skønhed skal komme indefra – også når det handler om hår, og HairLust har derfor skabt en serie af kosttilskud og hårplejeprodukter, der fremmer skønheden indefra.

HairLust hårprodukter

HairLust hair vitamins dækker over et velovervejet produktsortiment af hårvitaminer, hårpiller og hårplejeprodukter, der gør det muligt for hvem som helst at få lange, fyldige hårlokker på kort tid. Kosttilskuddene i sortimentet har massere af vitaminer og næringsstoffer, der aktiverer hårsækkene og gør hurtig hårvækst og skinnende, velplejet hår til en realitet
- for hvem ønsker ikke et sundt og smukt hår i en fart?

HairLust i Danmark

HairLust bedst sælgende produkt i sortimentet er HairLust Hair Gummies vingummi vitaminer – en bøtte med 90 stk smagfulde hårvitaminer, der er specielt udviklet til at give en hurtig hårvækst. Vitaminerne er som lækre vingummier, der er nemme at tygge, og som smager godt, derfor de er velegnede til personer, der har svært ved at sluge almindelige piller eller vitaminer. Lige i hælene på Hair Gummies kommer HairLust Hair Vitamins – hårpiller, der er specielt udviklet til at stimulere hårvæksten. Den unikke sammensætning af hårvitaminer og mineraler genaktiverer hårsækkene, således sundt, langt og stærkt hår kan blive til virkelighed. HairLust hair vitamins er de beste hår vitaminer på markedet. Find gode HairLust tilbud her på siden, hvor du både kan finde hairlust hårkur, hairlust piller og hairlust gummies.

Bestilt din hårvitaminer i dag og få dem allerede i morgen.

Har du også altid drømt om at få langt hår – på en nem og overkommelig måde – er HairLusts eller Sugarbear vingummi hårvitaminer eller hårpillerne det perfekte match for dig. 

 

Vis mere Vis mindre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-