Hår vitaminer

Hår vitaminer - Her finder du Avezu store udvalg af hår vitaminer fra Yuaia haircare og HairLust

Både Yuaia gummi og HairLust er lækre, smagfulde og sjove vingummi vitaminer til håret. Disse hår vitaminer hjælper dig med at få et længere og tykkere hår uden at gå på kompromis med smag og velbehag. Yuaia Gummi, HairLust Gummies og Sugarbearhair blå vingummi bamser vitaminer er egnet til vegetarer, allergikere og folk, som ikke kan lide at sluge piller. 

2 vare(r)
SPAR40%
Yuaia haircare Gummi Hair vitamins 3x 60 stk - Hår vitaminer
Specialpris 449,00 DKK
Pris: 747,00 DKK
2 vare(r)


Yummi Gummi hårvitaminer - Køb dem billigst hos Avezu

Hvorfor bruge hårvitaminer?

Lad os give dig 3 gode grunde til hvorfor dit hår har brug for hårvitaminer

Er du i tvivl om dit hår har brug for hårvitaminer? 
Hvorfor kan hårvitaminer være den afgørende faktor for dit hår?


De fleste får ikke de vitaminer og mineraler de skal bruge.
 
Det kan være utrolig svært at få de hårvitaminer og mineraler, der er mest optimal for dit hår igennem kosten. Det gør at dit hår ikke får de optimale betingelser for vækst. Det kan Yuaia Gummi hårvitaminer hjælpe dig med. Med 2 vingummier, får du ALT hvad dit hår har brug for af vitaminer og mineraler.


Yuaia Gummi hjælper dig til et sundere, stærkere og længere hår

Yuaia Gummies hårvitaminer indeholder alle de vitaminer og mineraler dit hår har brug for. Det går ind og understøtter dit hårs vækst og sikre dig en optimal vækstfase. Det gør at du vil opleve et længere, tykkere, sundere og mere glansfyldt hår. 
 

Godt for kroppen
 
Udover at det er godt får dit hår og dine negle, er det også godt for din krop generelt. Det er med til at sikre dig et stabilt hormonelt niveau, mere energi og stærkere immunforsvar.

 

Yuaia Gummi hårvitaminer er et kosttilskuddet som dit hår har brug for!
- Anbefalet af frisører over hele Danmark

Hvad gør SugarBearHair hår vitaminer bamser? 

SugarBearHair giver dig alt hvad du behøver for at dyrke det sundeste længste hår.
- Vokser længere og stærkere hår
- Forbedre hårets sundhed
- Øger hårets styrke
- Forbedre hårets elasticitet
- Stopper håret i at knække
- Ikke testet på dyr.
- Fri for gluten, gelatine og soya.
- Biotin hår vitaminer

Sugarbearhair hairvitamins Indeholder:

- Vitamin B12
- Zink
- Kolin
- Inositol
- Kokosolie
- Folsyre
- Biotin
- Pantotensyre
- Vitamin A
- Vitamin C
- Vitamin D
- Vitamin E
- Vitamin B6
- Jod
- Naturlig bær ekstrakt
- Sukker (3 gram/15 kalorier pr. daglig servering)

 Spørgsmål omkring SugarBearHair, Yuaia og HairLust vitaminerne


 - Må jeg spise disse vitaminer når jeg er gravid eller ammer? 
Det er sunde hårvitaminer, så det burde ikke være et problem. Men vi anbefaler alligevel at du spørger din læge til råds.

 

- Er der bivirkninger ved at spise vitaminerne? 
Nej, der er ingen kendte bivirkninger ved at spise Sugarbear eller HairLust hår vitaminerne, men er du allergisk eller overfølsom, så læs venligst ingredienslisten igennem, inden du indtager vitaminerne.

 

- Kan jeg risikere at få hår over hele kroppen? 
Nej, Sugarbearhair og HairLust hår vitaminerne indeholder ingen hormoner på nogen måde, så de vil ikke påvirke hårvæksten på resten af kroppen eller dit ansigt

 

- Hvor mange hair vitamins skal jeg tage? 
Sugarbearhair hår vitaminer bear anbefaler 2 stk vitamin bamser om dagen. Og HairLust anbefaler 3 stk gummies om dagen for maksimal effekt.


HairLust hårvitaminer og hårpiller

HairLust sortiment byder på vitaminer, hårpiller og hårplejeprodukter, der fremmer skønheden indefra.
HairLust er en dansk producent af kosttilskud, der fremmer skønheden indefra. Sortimentet byder på hårvitaminer og piller, der gør langt, fyldigt og smukt hår til en realitet.

Historien bag HairLust
HairLust er en nystartet, dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere kosttilskud til håret og hårplejeprodukter, der giver dokumenterede og omfattende resultater. Et ordsprog siger: HairLust har denne filosofi: at alle skal have ret til langt, smukt og fyldigt hår uanset genetik og hårtype. Virksomhedens motto er, at skønhed skal komme indefra – også når det handler om hår, og HairLust har derfor skabt en serie af kosttilskud og hårplejeprodukter, der fremmer skønheden indefra.

 

HairLust hårprodukter
HairLust hair vitamins dækker over et velovervejet produktsortiment af hårvitaminer, hårpiller og hårplejeprodukter, der gør det muligt for hvem som helst at få lange, fyldige hårlokker på kort tid. Kosttilskuddene i sortimentet har massere af vitaminer og næringsstoffer, der aktiverer hårsækkene og gør hurtig hårvækst og skinnende, velplejet hår til en realitet

- for hvem ønsker ikke et sundt og smukt hår i en fart?

Yuaia haircare gummies og tabeletter - Hår vitaminer til øget hårvækst 


Find gode hairlust tilbud ved Avezu

Yuaia og HairLust Hair Growth Formula Gummies er super lækre og velsmagende vingummi vitaminer til håret med et minimalt kalorieindhold. HairLust Hair Gummies er rige på vitaminer og mineraler, heriblandt Biotin og Zink. Det høje indhold af bl.a. Biotin, Folsyre, B5, B6 & B12 er den perfekte kombination til at vedligeholde og styrke håret indefra og ud.
HairLust vingummi vitaminer indeholder 90 vingummi vitaminer, hvilket rækker til en måneds brug.


Sådan anvender du hårvitaminerne fra Hairlust
Tag 3 vitaminer dagligt i forbindelse med et måltid og et stort glas vand. 
Tag alle 3 hairlust gummies på samme tid, så du er sikker på ikke at glemme én i løbet af dagen.
Hårvitaminerne tygges grundigt, før de sluges. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for varieret kost.


Bør opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og uden for små børns rækkevidde.

 
Ingredienser: 

Fyldemiddel og sødemiddel (malt sirup, sukker, glukose), bindemiddel (pektin), surhedsregulerende middel (citronsyre, natriumcitrat), L-ascorbinsyre, DL-alpha-tocopherylacetat, calcium-D-pantothenat, D-biotin, zinkcitrat, pyridoxinhydrochlorid, retinylacetat, pteroylmonoglutaminsyre, kaliumjodid, cholin, inositol, cyanocobalamin, vitamin D2, naturlig aroma (jordbærsmag (fragaria)), overfladebehandlingsmiddel (kokosolie, carnauba), naturligt farvestof (lilla gulerod koncentrat (daucus carota purpura), titandioxid).


Hairlust vingummierne er fri for laktose og gluten.


HairLust i Danmark
HairLust bedst sælgende produkt i sortimentet er HairLust Hair Gummies vingummi vitaminer – en bøtte med 90 stk smagfulde hårvitaminer, der er specielt udviklet til at give en hurtig hårvækst. Vitaminerne er som lækre vingummier, der er nemme at tygge, og som smager godt, derfor de er velegnede til personer, der har svært ved at sluge almindelige piller eller vitaminer. Lige i hælene på Hair Gummies kommer HairLust Hair Vitamins – hårpiller, der er specielt udviklet til at stimulere hårvæksten. Den unikke sammensætning af hårvitaminer og mineraler genaktiverer hårsækkene, således sundt, langt og stærkt hår kan blive til virkelighed. HairLust hair vitamins er de beste hår vitaminer på markedet. Find gode HairLust tilbud her på siden, hvor du både kan finde hairlust hårkur, hairlust piller og hairlust gummies.

 

Bestilt din hårvitaminer i dag og få dem allerede i morgen.
Har du også altid drømt om at få langt hår – på en nem og overkommelig måde – er HairLusts eller Sugarbear vingummi hårvitaminer eller hårpillerne det perfekte match for dig.