Hårolie & Hårserum

Hårserum og hårolie - Er god til alle hårtyper og hair extensions

Her hos Avezu tilbyder vi forskellige fugtgivende og plejende hårserum og olier til håret. Få det silkebløde hår du drømmer om.

6 vare(r)
SPAR13%
Avezu Hair extensions hårplejeserie - Hårshampoo, Conditioner, kur & Serum
SPAR57%
10 x Avezu´s Hair extensions hårplejeserie - Hårshampoo, Conditioner, kur & serum
SPAR12%
Avezu Hair extensions Hårshampoo 250 ml
Specialpris 149,00 DKK
Pris: 170,00 DKK
SPAR12%
Avezu Hair extensions Hårbalsam - Conditioner 250 ml
6 vare(r)

Mangler du en fugtgivende hårserum der ikke fedter håret?

Så er vores Avezu hydrating hårserum lige noget for dig! Denne serum er specielt udviklet til extensions, og forhindre udtørring af hårfibre samt blødgør spidser og bevarer glanssen i håret. Derved bliver dine extensions mere formbare og lettere medgørlige ved styling af håret. Derudover tilfører fugt til håret indefra og giver en dyb rensning af håret.

Hårserum+ velegnet til alle hårtyper og skal ikke skylles ud.

Avezu´s leave-in serum, som kan benyttes til alle hårtyper. Giver nyt liv til håret og bringer det tilbage til sin oprindelige form. Hårserummet plejer og genopbygger håret og extensions håret, så det efterlades smukt og silkeblødt. Avezu Silk Therapy er det originale silkebaserede serum, der giver et blødt, blankt og sundt hår, mens det giver håret en delikat og ren duft. Avezu Silk Therapy er det originale vægtløse leave-in silkeserum.


Vitalitet og styrke både til hairextensions og naturhår

Endvidere tilbyder vi en serum, som er vitaliserende og styrkende, hvorved den er forbyggende mod hårtab. 
Ved brug af vores serum, opnår du en korrekt pleje af dit hår, optimal holdbarhed af dine extensions samt blødt og skinnende hår længst muligt. For opnåelse af det bedste resultat, anbefaler vi at anvendes disse serum i kombination med vore andre hårprodukter. 


Her hos Avezu ønsker vi, at du, skal være i stand til at pleje dit hår bedst muligt. 

Professionel hårpleje vejledning

Har du brug for vejledning til valg af vores produkter eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 19 18 91. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@avezu.dk eller kontakte os via kontaktformularen du finder her på siden. 


Bestil din nye hårserum inden kl. 15.00 og du har den allerede i morgen.