Føntørrer

4 vare(r)

Pris: 1.249,00 DKK

Specialpris 1.099,00 DKK

Pris: 1.679,00 DKK

Specialpris 1.199,00 DKK

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 629,00 DKK

Føntørrer – Leder du efter den helt rigtige?

En føntørrer er ofte en uundværlig del af ens stylingprodukter, idet en føntørrer hurtigt skal kunne tørre ens hår på den mest skånsomme måde, men en føntørrer er ligeledes ideel til styling af håret og med den rigtige føntørrer kan du style dit hår, så du opnår et glattere eller mere fyldigt resultat. Derfor kan du finde et udvalg af føntørrer hos Avezu, hvor der er lagt vægt på en god kvalitet og ikke mindst funktionalitet, så du kan opnå et flot og holdbart resultat. Vores udvalg af føntørrer er ligeledes i et flot design, idet det jo gerne må se flot ud.

Der er mange muligheder med din nye føntørrer !

Mulighederne er mange med en føntørrer og du kan vælge kun at bruge din føntørrer til tøring af dit hår, men du kan ligeledes bruge din føntørrer som et stylingprodukt, idet en føntørrer med de rette funktioner netop kan skabe et bestemt udtryk. Så det er faktisk kun fantasien, som sætter grænserne. Hos Avezu kan du ligeledes være sikker på en god pris - det er jo altid vigtigt. 

Hvis du er i tvivl om hvilken føntørrer du skal vælge, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på tlf. 26 13 85 34 og 75 19 18 91 eller på mail info@avezu.dk

Vis mere Vis mindre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-