Ghd - børster & kamme

2 vare(r)

Pris: 169,00 DKK

Specialpris 29,00 DKK

Pris: 1.099,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Ghd børster og kamme - Mere skånsomme ved håret

Ghd har en række kamme og børster der vil gøre din hverdag meget lettere ! Med deres antistatiske overflader og lækre designs sikrer de perfekte resultater og en nem håndtering.

Ghd Paddle brush 

En pladebørste med tænder som styrker blodcirkulationen i hovedbunden og en nænsom udfiltring af dine længder og spidser, undværlig til hverdag !

Ghd Oval Dressing brush 

Oval dressing brush er en finish børste. Dvs den er til det sidste touch eller til at rede håret med imellem dine hårvaske, da den ikke kan bruges I vådt hår, i det våde hår kan du fx brugh ghd paddlebrush. 

Ghds ovale dressing brush er yderst skånsom mod dit hår grundet naturhårene som børsten af lavet af.Naturhårene suger det serum som din hovedbund naturligt producerer og fordeler det i længder og spidser når håret redes igennem, det bidrager til et sundere, blankere og mere velplejet hår. 

Ghd Narrow

Narrow dressing brush er en enestående touperingsbørste der også er udviklet på naturhår som sikrer den mest skånsomme tourpering  og holdbarhed. Den er perfekt til detaljeret frisering og det sidste touch på et hvert look. 

Ghd ceramic brush size 1,2,3,4 

Fælles for alle ceramic børsterne fra ghd er deres keramiske belægning som sikrer optimal fordeling af varmen under fx føntørring og perfekt udfrisering. 

Ghd Natural Brustle size 1,2,3,4 

Natural bristle rundbørsterne er lavet i naturhår som er skånsomme mod håret  samtidig med at børsterne giver et helt andet greb i håret som ligger de små hår bedre ned og minimerer uregerlige lokker. 

Ghd tail comb

Ifintandet kulfiber som gør at kammen er varmeresistent. Kammen er desuden fantistatisk præcisionsværktøj til at style med.

Ghd Detangling comb (krøllekam)

 

Ghd detangling comb har en række fordele som gør den til din bedste ven i hverdagen. Perfekt til at fordele produkter fra rødder til spids, rede håret igennem når det er vådt, eller til at rede dine krøller ud når du har lavet dem men enten dit ghd glattejern eller en af af de nye krøllejern fra ghds curve collection.

 
Vis mere Vis mindre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-