Ghd - glattejern

3 vare(r)

Pris: 1.495,00 DKK

Specialpris 1.399,00 DKK

Pris: 1.399,00 DKK

Specialpris 1.199,00 DKK

Pris: 1.399,00 DKK

Specialpris 1.299,00 DKK

Ghd Glattejern - Se vores store udvalg at glattejern fra ghd.

Det kan være en jungle at finde rundt i hvad netop du skal vælge til dit hår når det drejer sig om glattejern  !
Vi har her sammensat en guide som gør det lettere for dig at finde det bedste ghd glattejern til dig og din hårtype.
Så mange forbrugere kan ikke tage fejl – og ghd bliver år efter år kåret til et hav af forskellige Beautyawards verden over. 
Men hvorfor er ghd så godt? Fælles for alle ghd produkter er at de er langt mere skånsomme mod dit hår end andre mærker på markedet.
Ghd er konstant i forbedring og stræber efter det ypperste, derfor vil du også kunne finde nye stylere af og til da ghd hele tiden udvikler teknologien i alt lige fra deres glattejern og føn, til krøllejern og styling produkter. 

Vidste du at ghd er andet end deres glattejern? selv om de stadig er mest kendt for deres glattejern så er ghd meget mere end bare det. Du kan både krølle, glatte, og skabe volumen med dit glattejern.

Følgende elartikler er i ghds sortiment:

Ghd Glattejern: MK4, Gold classic, mini, max, Eclipse, og platinum

Glattejern:

Betegnelsen glattejern er en smule forældet, ny bliver de kaldt for stylere. Og hvorfor kalder man egentlig et glattejern for en styler ? 
Det gør man af den simple årsag at ghds jern simpelthen både kan glatte og krølle. Så derfor har beskrivelsen ”styler” overtaget begrebet glattejern.
Der er flere forskellige stylere alt efter dit behov.
Mk4 er det styler som bragte ghd frem for år tilbage, det er den ghd skabte sit brand på.
Prisen på mk4 er den billigste vi har i sortimentet.

Ghd Gold series

Her efter har vi gold serien:  i denne serie findes gold classic – vores mest solgte, gold findes også i max udgaven, max styleren er til det lange hår – faktisk kan du bruge max styleren i et hår fra page og længere. Har du kort hår ? så er mini styleren den rette styler fra dig. Du kan få glattet selv det korte genstridige pande hår uden at gå på kompromis. Eller mangler du den perfekte gave til kæresten ? Mange mænd bruger glattejern hver dag, ofte får de kærestens aflagte eller køber noget  billigt i en dårlig kvalitet som alligevel ikke engang kan glatte deres korte hår. Her er ghd’s mini styler genial. Han vil takke dig hver eneste morgen !

Ghd eclipse:

Ghd eclipse er en videre udvikling af gold classic. Man har altså taget det perfekte og gjort det endnu bedre.
Eclipse er skabt til at kunne glatte selv det mest genstridige hår. Den kan glatte en afro uden overhovedet at lukke sammen – blot ved brug af én plade. 
Men eclipse er også optimalt til et fint hår som du vil skåne, den har nemlig meget fintfølende varmeplader som sikrer en fuldstændig konstant varme på 180 grader, som er den mest optimale styling temperatur for alt hår !

 
Vis mere Vis mindre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-