ghd limited edition

2 vare(r)

ghd limited edition - Den nye Artic Gold collection fra ghd er netop landet hos Avezu !

Ghd har i år valgt at sammensætte deres bedst solgte produkter i lækre gavesæt - lige til at ligge under træet !
I sættene kan du blandt andet finde Gold Classic styleren somer til dig der værdsætter høj kvailtet og smukt design. Glattejernet er designet med en helt speciel nano-silver belægning, som giver et ekstra glansfuldt hår. ghd V Gold Classic Styler er udviklet med afrundede og fleksible varmeplader, så styleren også kan bruges til at lave bløde krøller eller bølger i håret. Den avancerede varmesensor sikrer en jævn og ensartet varmefordeling under hele stylingen, og holder en konstant temperatur på 175°C - 185°C.

Ghd Air har også fået sin plads i Artic gold collection !

Desuden er der sæt med ghd's professionelle føn - ghd Air, som sikrer dig en hurtig styling derhjemme - præcis som på salonen - minimerer frizz og efterlader håret skinnende blankt.

Ghd curve - en nyhed fra ghd !

De nye krøllejern fra ghd er også at finde i sættene - ghd har skabt en ny revolution med deres nye Curve collection som indeholder 4 forskellige krøllejern som hver især giver forskellige looks !

Mulighederne med ghs's nye krøllejern

Med disse krøllejern er det nu muligt både at style sit hår samtidig med at du ikke går på kompromis med hårets sundhed !
Det kan være hårdt for håret at krølles og formes igen og igen hvis man udsætter håret for op imod 220 grader (som de fleste andre krøllejern og glattejern på markedet opererer med) Med ghd's curve collection arbejdes der med præcis 185 grader, hvilket er fuldstændig gennemtestet som den mest optimale styling grad at omforme dit hår på - hverken koldere eller varmere.

Håret tager altså perfekt form, lige meget om du vælger en af de to Tongs (classic curl tong 26mm eller Soft curl tong på 32 mm ), hvis du vil skabe et beachy råt look med creative curl wand, eller hvis du vil have de lækre hollywood waves som på den røde løber med classis curl wand.

 

Glattejern, krøllejern og føntørrer i flotte farver !

Disse limited editions er svaret på hvad enhver pige kunne ønske sig.
Serien tager udgangspunkt i hvad tendenserne er på catwalks rundt om i verden - nu hitter den den varme sølvfarve ! Søvl og gylden på samme tid - med artic gold serien får du de mest professionelle redskaber på markedet i et helt unikt flot design og lækre limited edition !

Der er forskellige sæt alt efter om du er ude efter de lækreste krøller eller et silkeblødt glat look.

 
 
Vis mere Vis mindre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-