Ghd - styling & finish

13 vare(r)

Pris: 169,00 DKK

Specialpris 29,00 DKK

Pris: 1.737,00 DKK

Specialpris 1.399,00 DKK

Pris: 1.697,00 DKK

Specialpris 1.399,00 DKK

Pris: 49,00 DKK

Specialpris 44,10 DKK

Pris: 239,00 DKK

Specialpris 215,00 DKK

Pris: 99,00 DKK

Specialpris 50,00 DKK

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 169,00 DKK

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 169,00 DKK

Ikke på lager

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 229,00 DKK

Pris: 338,00 DKK

Specialpris 249,00 DKK

Pris: 298,00 DKK

Specialpris 249,00 DKK

Pris: 537,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

ghd styling og finish - ghd styling serie

ghds Styling serie er baseret på at yde den optimale beskyttelse før under og efter brugen af varmeredskaber i dit hår.
Du kan skabe et hvert look med ghds styling produkter, lige fra et stort og fyldigt hollywood look med volume foam og rootlift, til et silkeglat finish med vores ghd styling series straight and smooth serie. 

Gå ikke på kompromis – få det look du drømmer om uden at skade dit hår

Produkterne har en himmelsk og luksuriøs duft som er udviklet i samarbejde med selveste Tom Ford.
Brug produkterne med varmebeskyttelse inden du føntørrer, glatter, eller krøller for den optimale af din farvebevarelse og beskyttelse mod slidtage. 
ghds Styling finish kategori – dvs de produkter du bruger når du har opnået dit ønskede look med varmeredskaber – består af lak, shine spray og shine serum for at fuldende dit resultat til et fantastisk blikfang !

ghd Style, Heat Protect

Ghd´s varmebeskyttende spray som giver optimal beskyttelse, helt op til 220graders varmepåvirkning. Vægtløs spray som efterlader håret sundt og blankt 

ghd Style, Curlhold

Ghd Curl hold er en spray som skal forberede håret på en hver slags krøller. Med andre ord: så snart du skal ind og skabe bevægelse i håret er curlhold et uundværlig produkt !

Produktet er – lige som heatprotect – varmebeskyttende så du kan skabe de lækreste looks helt uden at slide på håret. 

ghd Style – straight and tame cream

Har du tykt, kruser og uregerligt hår ? så er ghd’s straight and tame cream et produkt der vil gøre underværker i dit hår.  Dit hår får ultimativ pleje og anti frizz samtidig med at du er varmebeskyttet helt op til 220 grader. Cremen er også perfekt at flette i!

ghd Style – Straight and smooth spray N/F

I denne spray har du de same esentielle egenskaber som I ghd’s heat protect, der er blot tilført mere pleje, hvis du har et mere tørt hår. 

ghd Style – Straight and smooth spra T/C

Har du et tykt hår som har brug for pleje ? så er denne spray helt perfekt til dig.

ghd Style – Volume foam

Drømmer du om et fyldigt og luftigt hår som er den røde løber i Hollywood værdig ? ghd’s volume foam giver hvert hårstrå en uimodståelig volume samtidig med at håret beskyttes mod varmen af ghd’s unikke varmebeskyttende formel. 

ghd Style – Root lift

Træt af det flade look dit hår kan få i løbet af dagen ? Boost dine rødder med Ghd’s root lift og opnå perfekt volumen som holder hele dagen ! Dette produkt indeholder selvfølgelig også varmebeskyttelse så du er fri for at tænke på den daglige slidtage fra føntørrer og glattejern. Kombiner med Volume foam for ekstra meget volume.

ghd Style – Final fix 400ml

Når du har fuldendt dit look skal det forsegles ! Brug ghd’s final fix lak for medium hold hele dagen ! Kan børste ud uden at efterlade spor og giver et lækkert fleksibelt hold til dit look 

ghd Style – Final Fix 75ml 

Samme egenskaber som final fix 400ml, her kommer lakken bare i en lækker taskestørrelse som er perfekt til i tasken til en tur i byen eller med på ferien. 

ghd Style – Final Shine spray

Vil du stjæle opmærksomheden med et skinnende og lækkert hår ? 

ghd shine and smooth finish serum

Med denne serum får du den helt optimal finish uanset om du har kreeret et glat eller krøllet hår får du et blank tog sundt look med denne serum. Har du uregerlige naturkrøller ? så kram ghd’s smooth finish serum i og se krøllerne blive defineret og fri for krus! 

Vis mere Vis mindre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-