Glattebørste

4 vare(r)

Stort udvalg af billige glattebørster hos Avezu

Hos Avezu har vi et stort udvalg af glattebørster. Vi sælger både den fra DAFNI og et udvalg af Avezu straightener brush. Med en elektrisk glattebørste til hår kan du både børste og glatte i ét strøg. 

Skånsom glatning af dit hår 

Børst dit hår som du plejer og glat det imens. Med en varme børste skåner du håret takket være den keramiske belægning og den kontrollerede brug af varme som en glattebørste har. 

 

Den populære varme børste - Få nemt og hurtigt glat og smukt hår på ingen tid 

Glattebørsten er det sidste nye på marked, som er en blanding af et glattejern og en hårbørste. Den fgør dit hår glat og giver fylde i håret på ingen tid. Varme børsten er god til dig der har en travl hverdag og ikke føler at du har tid nok til både at rede dit hår og bruge glattejern hver dag inden du skal ud ad døren.

Glattebørsten er både effektiv og tidsbesparende

Glattebørsten fra Avezu er super nem at bruge, faktisk meget lettere end et normalt glattejern. På få sekunder er glatte hårbørsten opvarmet og klar til brug. Den kan bruges til alle hårtyper og glatter flot både krøllet, bølget, tykt hår og hår extensions.

Det bliver nemmere end nogensinde at glatte dit hår og så børster du endda dit hår samtidigt med at du glatter det. Den har endda bløde dutter for enden af børsterne, som sørger for at du ikke brænder dig men også masserer din hovedbund når du børster dit hår.

Skånsomt mod håret!

En glatte hårbørste er en opgradering af det almindelige glattejern. De mange små børstehår består af keramiske plader, som dit hår bliver redt igennem med. Det betyder at håret hurtigt bliver opvarmet og glattet, samtidig med at det skåner håret fra den intense varme hvor det almindelige glattejern presser varmen ned mod håret og slider det. Samtidig med sørger dutterne på spidsen af børstehårene for at det er meget svært at brænde sig når man bruger glattebørsten. Vi anbefaler altid brug af heat protect altså varmebeskyttende spray, så du beskytter dit hår imod varmen.

 

Hvordan bruger jeg den?

- Spray altid heat protect i dit hår inden brug af stylingredskaber.
- Brug altid kun glattebørsten i tørt hår, da dette giver det bedste resultat og sikrer at dit hår ikke bliver skadet og udtørret.
- Tænd for glattebørsten og vent i få sekunder til børsten er varmet op.
- Når glattebørsten har nået den korrekte temperatur, børster du håret forsigtigt og start altid nedefra og arbejd opad. Sørg for at håret kommer så langt ind i børsten. Kan både børste indersiden og ydersiden af håret.

Hvis dit hår er meget tykt end normalt, kan det være en god ide at dele håret op for at gøre arbejdet nemmere. Glattejern børste glider let igennem håret.

 

Vis mere Vis mindre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-