Kan du farve dine hår extensions ?

Kan du farve dine hår extensions med hårfarve ?  

Som udgangspunkt kan du godt farve dine hår extensions hvis det er ægte hår, men inden du begiver dig ud i at give dine hair extensions en makeover med en ny farve så læs med her. 

Hårkvalitet og farver på hårextensions

Hos Avezu har vi en exceptionel hårkvalitet, som gør at extensions håret agerer som dit eget naturlige hår på mange punkter. 

Det er dog vigtigt at huske på at hår extensions fra fabrikkens side er behandlede allerede én gang, med farve, og eventuelt også med strukturer så som body wave.
Hos Avezu har vi et utal af farver og farvekombinationer i form af mix farver på alle vores hår extensions, derfor er vi næsten altid sikre på at kunne tilbyde farver der vil matche din egen hårfarve 100%.
Hos Avezu følger vi selvfølgelig også hår moden og er altid opdateret på de nyeste tendenser inden for nye farver i hårbranchen, der opnår stor popularitet, så som dip dye, ombre, og nu de grå og kolde toner som hitter over alt i verden.
Er der alligevel en farve vi ikke har på lager som du godt kunne tænke dig, er du altid velkommen til at kontakte os med en efterspørgsel enten på Facebook under Avezu Danmark, på Instagram på avezu_danmark, på mail eller telefon, da vi altid er åbne for at tage nye farver ind hvis der er nok efterspørgsel på dem.

Vi har de fleste farve kombinationer i alle vores metoder så som cold fusion, hot fusion, flettemetoden, clips on hair, ezy weft, ultrasonic, cold fusion og også i vores nye volume clips hair one piece, som er et helt hår (påsætning) samlet på bare én bane, for let og enkel hårpåsætning og en fantastisk og uimodståelig volume.

Volume Clip In One Piece

Fordelene ved Avezu’s Volume Clip in One Piece er desuden også, at du kan få klippet en flot og naturlig frisure i dine hair extensions. 

Derved falder perfekt ind i dit eget hår, netop fordi du altid har den samme placering hver gang når alt håret kun er på én bane, frem for almindelige clip in sæt hvor du har op imod 12 baner placeret forskellige steder hver gang for at opnå samme volume som med vores Volume Piece. 


Vores mange farvekombinationer på vores hair extensions sikrer dig et utrolig naturligt resultat, som blender godt ind i dit eget hår.

Som udgangspunkt bortfalder alt garanti på extensions håret når man selv begiver sig ud i at farve dem, da vi ikke kan stå inde for hvordan kunder farver deres hair extensions derhjemme.
Vi står derimod fuldt inden for alle de farver der bliver leveret direkte fra vores leverandør, og som vi tilbyder på webshoppen.

Vi har set eksempler på at selv en ellers så harmløs silvershampoo har gjort hair extensions tørt og filtret så pas på hvad du byder dine nye hår extensions.
Der findes også rigtig mange gode og flotte resultater med silver shampoo hvor du kan få den helt rigtige toning frem, og få de flotteste og unikke resultater.

Du kan skåne dine hår extensions ved at bruge en silver farvebombe eller en silver kur på dine hair extensions, på den måde tilfører du pleje og fugt imens du får en koldere tone på dine hår extensions. 

Hjemmefarve vs. professionel salonbehandling

Vi ved at der er rigtig mange af jer piger der selv farver, toner og lysner jeres hair extensions. Hvis du har overvejet grundigt at farve dine hårextensions og vil springe ud i det, anbefaler vi altid at få det gjort hos en professionel frisør eller folk med kyndig erfaring. Du kan også læse mere om hvordan vi anbefalinger du plejer dine Hair extensions HER


Der er stor forskel på hjemmefarve og den farve frisørerne bruger i salonerne – for ikke mindst at tale om deres ekspertise. Igen skal du huske på at håret har været behandlet én gang i forvejen, og derfor reagerer extensions håret ikke altid som man har forudset – hvilket en professionel frisør har et godt øje for. 

Det anbefales desuden mange steder på blogs rundt omkring på internettet, at bruge farvebomberne som man kan købe næsten over alt, fordi det er en kur tilført farve som går ind og plejer håret samtidig med at det tones, eller gøres koldere/varmere.

Hvis du vælger at behandle dine hår extensions med en farvebehandling er det vigtigt at du efterfølgende bruger en masse hårpleje.  Her anbefaler vi Avezu’s hårplejeserie som består af vores Macadamia Hydrating shampoo, Macadamia hydrating conditioner, Macadamia Deep treatment kur, og vores macadamia hårolie.

De plejende egenskaber fra Macadamia nødden tilfører en unik dybdevirkende fugt til dine hår extensions.
Serien er helt salt og sulfat fri og har en lækker duft.

Black Friday hos Avezu

Psssssst: Vi har vores Macadamia Hydrating shampoo og Hydrating conditioner i 1000 ml størrelser incl pumpe, som vi kører skarpe tilbud på til black friday, så vil du også være først med de bedste tilbud så følg vores event på facebook under Avezu Danmark, på instagram under Avezu_danmark og på vores hjemmeside www.avezu.com

Her vil der løbende være skarpe og vilde tilbud på udvalgte varer inden for de fleste påsætningsmetoder som vi fører hos Avezu, så som ezy weft, flettemetoden, clips in, cold fusion, hot fusion og ultra cold fusion.

Black Friday er egentlig en amerikansk begivenhed som er lavet for at skyde julesalget godt i gang. 

Betegnelsen Black Fridag dækker over en af de største handelsdage overhovedet, både i fysiske butikker og på webshops.

En række andre lande har taget til sig siden hen, det er først for alvor blevet stort herhjemme sidste år men black Friday er kommet for at blive, både i butikker og hos webshops, så hos Avezu er vi selvfølgelig med på trenden og fejrer black friday med en masse vilde tilbud på et stort udvalg af vores websop – på vores black Friday event på facebook kan du desuden kommentere på hvad netop DU håber der kommer tilbud på fredag d 27 November ! 

Oprettet i Populære Af Pernille Avezu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger