Kom med Dinair Airbrush Makeup og AVEZU på photoshoot

Kom med Dinair Airbrush Makeup og AVEZU på photoshoot – Se de flotte før og efter billeder med Dinair makeup

AVEZU er en virksomhed i konstant forbedring, og vi forsøger at forny os og skille os ud fra mængden. Hos AVEZU sælger vi efterhånden mange produkter inden for beauty. Foruden vores hairextensions sælger vi tilbehør dertil, men også stylere fra ghd, AVEZU Macadamia Oil hårplejeserie uden salt og sulfat og meget mere.

AVEZU er blevet forhandler af Dinair Airbrush Makeup og tilbyder nu også vores kunder lækkert make-up og ikke kun lækkert hårextensions.

Dinair Airbrush Makeup, er en forholdsvis ny form for make-up for den almene forbruger i Danmark, men har været brugt i USA i over 30 år. Det er let, det er smukke farver og du kan gøre ALT med en airbrush kompressor.

Man fylder make-up væske ned i en lille tragt på sin sprøjte ”pistol” og sprøjter derefter farverne på der hvor de skal bruges. Skal du lægge en flot øjenskygge, en lækker foundation med blush, eyeliner eller har du brug for flotte og ens bryn, kan du klare det med Dinair Airbrush Makeup!

Se hvor flot og enkelt det kan gøres med Dinair Airbrush make-up!


For at gøre det lettere for vores kunder at vælge farver i vores airbrush make-up, valgte vi hos AVEZU hairextensions at tage af sted på photoshoot og få lavet nogle lækre billeder, som viser farverne fra sine bedste sider.
Der vil snart komme billeder af alle øjenskygge-, bryn-, læbe-, eyeliner farver m.m. på shoppen, så I kan finde de helt rigtige farver til jeres make-up. 

Tag et lille smugkig på nogle af de lækre farver fra Dinair.
Glæd jer – det bliver godt!

Kan du ikke vente til vi får de lækre billeder på shoppen, kan du

Find Dinair airbrush makeup glamour foundation her https://www.avezu.com/tilbehoer-til-extensions/dinair-airbrush-makeup

Find Dinair airbrush makeup glamour øjenskygger her  https://www.avezu.com/tilbehoer-til-extensions/dinair-airbrush-makeup

og købe de farver du ønsker. God shopping!

Oprettet i Populære Af Pernille Avezu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger