Laura fra Paradise Hotel med Avezu double drawn hår !

Paradise hotel Laura Roebel med nyt lækkert Avezu hår extensions

Den smukke Paradise Hotel deltager Laura Roebel har nu fået påsat Avezu’s luksus doubledrawn hår !
Laura er meget aktiv på de sociale medier og har en masse trofaste følgere !

Avezu’s hår kvalitet

Laura bærer flettemetoden med trenser i vores AAAAAA+ kvalitet. Doubledrawn kvaliteten betyder at 95% af hårene er lige lange fra rod til spids, dette giver dig en ekstra flot og fyldig bund uden der skal klippes noget af længden.

Vores hår er luksus hår af nepalisisk oprindelse. Vores hair extensions er 100% ægte human remy hair.
Du kan få extensions i et væld af flotte farver. Extensions kan laves med de mest naturlige farver som passer perfekt ind i dit eget hår, præcis som det mix der er lavet på Laura Roebel. 

Hvilken hår extensions metode passer til netop dig ?

Hvilken metode der er den rette for dig er svært at sige, det er nemlig forskelligt fra person til person om man er til flettemetoden, Easy weft, Hot fusion, micro rings extensions, eller ultra sonic.
Dit aktivitets niveau har også en stor del at sige i forhold til hvilken metode der ville være ideel for dig. Er du fx svømmer og skal i svømmehal 5 gange i ugen har du andre behov end en der ikke træner, og styler du dit hår hver dag og sætter det op i stramme opsætninger er det måske en fordel for dig at få hot fusion hår extensions eller en anden tot metode i stedet for fx flettemetoden med ægte trensehår.

En påsætter nær dig, og skarpe tilbud på påsætninger denne weekend !

Sammen med Avezu’s certificerede påsættere finder i den perfekte metode for netop dig.  Hos Avezu har vi påsættere fordelt overalt i Danmark – Du finder den opdaterede påsætterliste på www.avezu.dk

I Denne weekend kører vi et særligt tilbud på alle hår extensions påsætninger på vores stand på Shopping Bazaren i Fredericia.
Får du lavet en påsætning får du naturligvis gratis entre.

Se flere informationer på vores facebook eller instagram !

Oprettet i Populære Af Pernille Avezu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger