Mød Avezu hair extensions på Shopping Bazar i Vejle

Mød Avezu på Shopping Bazar messen i Vejle d 17 & 18 September 2016.

Hos Avezu pakker vi butikken og drager mod Shopping Bazar messen i Spektrum Vejle d 17 og 18 september. 

Med os har vi en lang række fantastiske tilbud som du kan få fingrene i.
Med på messen har vi blandt andet lækre tilbud på Ghd glattejern og krøllejern, Avezu’s specielt udviklede hårplejeserie med macadamia oil, vi har både 250ml størrelser med men også de store 1 liters flasker, hair extensions, clips on hair extensions, diverse bælte frisør tasker, sakse, removervæske osv.


Lækkert extensions hår til messe-pris ! 

Med på messerne har vi også væres dygtige påsættere som står klar med fantastiske messe tilbud på påsætning af hair extensions – messe tilbuddet på et helt nyt lækkert hår er fra kun 1500.- ! 

Skynd dig og book allerede nu en af de begrænsede pladser på hairextensions påsætninger ! 

Ring eller sms på telefon for bestilling af tid. Først til mølle princippet.
På messerne kan alle metoder laves fx, hot fusion, cold fusion, tape on hair, flettemetoden, og Ezy weft metoden.
Er du i tvivl om hvilken metode der passer til netop dig kan du altid få professionel råd og vejledning hos Avezu kundeservice på telefon: 75191891.

Vores certificerede Avezu påsættere er uddannede til at matche din hårfarve og dine ønsker til påsætningen !


Er du i tvivl ?
På Messen i Vejle står vi også klar til at hjælpe dig med alt fra hvilket glattejern eller krøllejern du skal vælge til hvilke styling produkter der er bedst for netop dit hår. På shopping Bazar messen står vi også klar med stylister der kan lave en quick styling af dit hår så du kan se hvad de forskellige glatte- og krøllejern kan, eller vise dig hvordan det nu lige er man laver krøller mid sit glattejern uden af brænde sig.

Har du hørt om Dinair Airbrush Makeup ?

Med i bagagen til messen har vi også vores fantastiske Dinair Airbrush Makeup som der også vil være rig mulighed for at prøve. Dinair Airbrush makeup er en helt ny måde at påføre makeup på. Makeuppen sprayes på med en ultrafin fostøvning således at makeuppen ligger sig perfekt og fejlfri på huden. Med Dinair Airbrush makeup er det slut med børster og pensler som kan give en masse urenheder fordi disse er rene bakteriabomber allerede efter få ganges brug – og de færreste er gode til at få renset penslerne så ofte som man burde.

Med Dinair makeup har du også mulighed for nemt og enkelt at mixe den foundation farve der passer perfekt til din tone, eller let og enkelt blende de mest fantastiske øjenskyggefarver sammen. At lægge en Highlighter eller en Bronzer bliver pludselig også en leg med Airbrush makeup. Du kan desuden også skabe perfekte bryn, flotte læber eller en skarp eyeliner med Airbrush makeup – kun fantasien sætter grænser for hvad du kan udrette med din nye Dinair maskine.

Vi har forskellige Dinair Airbrush kit, så spørgs Avezu’s uddannede personele om vejledning omkring hvilket kit der ville passe til din hudtone og dit behov.

Vi ses på Shopping Bazar messen i Spektrum Vejle d 17 & 18 September 2016

Oprettet i Populære Af Pernille Avezu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger